Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Lahja vastavalmistuneelle tai ylioppilaalle

Mitä valmistujaislahjaksi?

 

Taas lähestyy se aika vuodesta, kun kymmenet tuhannet opiskelijat ympäri Suomen saavat tutkintonsa päätökseen ja suuntaavat elämässään kohti uusia haasteita. Valmistuneelle tulevaisuus saattaa tuoda niin töitä kuin jatko-opiskeluja, joillekin se on aika itsenäistyä ja muuttaa muualle. Muutosten keskellä tasapainoa tuo muuttumattomat ja pysyvät elementit, asiat tai esineet, jotka kulkevat mukana uskollisesti läpi uusien seikkailujen. Mitä se sinun koulunsa päättävälle läheisellesi, puolisollesi tai lapsellesi voisi tarkoittaa?


Kakkulapiot ja kynttilänjalat ovat toki perinteisiä lahjaesineitä, kestäviä ja kauniita klassikoita. Valmistujaislahja vuonna 2021 voi olla paljon muutakin, kuin tavallista ja tuttua, sillä vaihtoehtoja on olemassa useita. On syytä miettiä, mikä olisi muistamallesi ylioppilaalle tai valmistuneelle käytännöllinen, persoonallinen ja kiinnostava lahjaidea.

 

Täydellinen lahja vastavalmistuneelle tai ylioppilaalle

 

Rannekello sopii epäilemättä kenelle tahansa. Havu - puukello on sekoitus perinteistä ja uutta. Rannekelloja on käytetty jo liki kaksisataa vuotta ja puuta on hyödynnetty erilaisissa käyttöesineissä ja asusteissa jo vuosituhannet. Puisten rannekellojen käyttömukavuus, moderni muotoilu ja nuorekas design tekevät niistä äärimmäisen upean lahjaidean, jolle ei vertaista löydy.


Havun verkkokaupasta löydät upeat puiset rannekellot, joista tuore ylioppilas tai valmistunut saa itselleen pitkäaikaisen luottoasusteen. Tutustu rohkeasti valikoimaamme, autamme sinua myös mielellämme sopivan mallin valinnassa.

 


Tällä hetkellä käynnissä on myös uuden tulokkaamme, Korpi - automaattikellon ennakkomyynti. Korpi on laadukas ja pitkäikäinen kello, jossa yhdistyy suomalainen koivu ja oululainen muotoilu. Monelle automaattikello on loppuelämän kumppani, joka kestää käytössä parhaimmillaan kymmeniä vuosia. Tutustu Korpi - automaattikelloon ja ennakkotilaukseen sivuillamme!


Havu-kellot lähetetään kauniissa puurasiassa. Halutessasi paketoimme lahjaksi tarkoitetun tilauksen puolestasi ja liitämme mukaan onnittelut lahjan saajalle. Lahjan voi lähettää suoraan saajan osoitteeseen, kunhan tilauksen lopussa vaihdat tilauksen vastaanottajan osoitetiedot haluamaksesi.

 

Meillä et maksa postikuluista, saat tuotteillemme 50 päivän tyytyväisyystakuun sekä nopean toimituksen.

 

Onnea valmistuneet ja ylioppilaat!