Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

4 vinkkiä lahjan valintaan - puinen rannekello

Julkaistu 19 toukokuu 2021

Kirsikka - naisten rannekello

 

Mitä lahjaksi valmistuneelle, ylioppilaalle, syntymäpäiväsankarille tai puolisolle? On sanomattakin selvää, että mikään ei täydennä asustevalikoimaa paremmin kuin tyylikäs rannekello, joten mikä olisikaan mainiompi lahjaidea kuin tuliterä aikarauta kauniissa puisessa rasiassa. Toivota läheisesi tervetulleeksi puisten rannekellojen ihmeelliseen maailmaan, tässä sinulle 4 vinkkiä varmaan onnistumiseen!

 

1. Lahjan saajan tyyli


Tyyli on tietysti olennainen seikka asusteen valinnassa. Mikäli lahjan saajalla ei ole mielessään tiettyä toivomusta, lahja kannattaa suunnitella oman arviointikyvyn mukaan parhaiten vastaanottajan tyyliin sopivaksi. Päivittäin tummaan pukeutuvalle henkilölle vaaleasävyinen kello saattaa tuntua vieraalta valinnalta ja hopean asustevalikoiman omaava ei välttämättä valitsisi kullanvärisillä yksityiskohdilla viimeisteltyä kelloa itselleen. Muistathan kuitenkin, että pieni omaperäisyys ja rohkeat valinnat lahjoissa voivat olla myös lahjan saajalle iloisia yllätyksiä, jolloin tämä saattaa rakastua juuri sinun valitsemaasi malliin, mukaili se vastaanottajan aikaisempaa tyyliä tai ei. Sinä tunnet läheisesi parhaiten! 

 

2. Käyttötarkoitus


Käyttötarkoitus? Kello ranteeseen ja menoksi! No juuri näin, melkein. Käyttötarkoitusta on hyvä pohtia nimenomaan siitä näkökulmasta, missä kelloa mahdollisesti käyttää tai mitä kellolta yleensäkin haluaa. Läheisesi saattaa olla kenties kelloharrastaja, joka arvostaa hieman erikoisempia kelloja ja saattaakin omistaa kokonaisen kokoelman upeita rannekelloja. Haluatko täydentää keräilijän repertuaaria vai hankkia tälle mukavan käyttökellon arkeen? Uusin tulokkaamme Korpi on nappivalinta automaattikoneistoihin hurahtaneelle kellointoilijalle, mutta ilman muuta myös muillekin tyylikkäistä rannekelloista kiinnostuneille!


Lahjan saaja voi olla myös henkilö, jolle rannekellot eivät ole tuttuja ensinkään. Tällöin kannattaa lähteä liikkeelle helposti lähestyttävästä mallista, jonka avulla rannekellojen ihmeelliseen maailmaan on helppoa ja turvallista sukeltaa. Esimerkiksi unisex - rannekello Hiili on perinteinen malli, joka sopii kaikkiin ranteisiin ja on helppo yhdistää niin juhlavampaan kuin arkisempaankin asuun.

 

3. Kellon materiaali


Olennainen osa kellon tuntumaa ja ulkonäköä on materiaali. Ulkonäkö, tuntuma vai käytettävyys - valitse se, mitä pidät tärkeimpänä. Kelloissamme on lähtökohtaisesti joko puinen tai nahkainen ranneke. Puun ehdottomia vahvuuksia on erinomainen käyttötuntuma, sillä puu on kevyt ja miellyttävä ranteessa, eikä se hiosta helteellä tai kylmetä ihoa pakkasella. Nahkarannekkeen etu taas on helppous, sitä ei tarvitse lyhentää työkalun kanssa kuten puista ranneketta. 


Halutessasi voit muuttaa kellon tuntumaa ja ulkonäköä Havun vaihtorannekkeilla. Valikoimastamme löytyy niin nahkarannekkeet, metallirannekkeet kuin tekstiilirannekkeet, joiden avulla stailaat kellon uuteen uskoon helposti ja nopeasti. Lue vinkit rannekkeen ostamiseen tästä. Vinkki: Uusi vaihtoranneke läheisesi rannekelloon on mahtava ja kekseliäs lahja jo sellaisenaan!

 

4. Kellon koko


Kellon valintaan vaikuttaa myös ranteen koko. Kaikissa kelloissamme on reilusti säätövaraa rannekkeen pituuden suhteen, mutta kellotaulun leveys olisi hyvä miettiä ennen mallin valintaa. Hyvä nyrkkisääntö on, että 40-42 mm kello sopii lähes jokaisen miehen ranteeseen ja 36-40 mm kellot naisten. Näyttävän kokoinen 44 mm kello näyttää tyylikkäältä paksuranteisemman herran ranteessa, kun taas sirompiin ranteisiin istuvat paremmin pienemmät kellotaulut.

Me Havulla olemme merkanneet kellomallin perään kellotaulun halkaisijan millimetreinä - esimerkiksi Hiili - unisex rannekello (40 mm), jossa 40 mm on Hiili-kellon kellotaulun halkaisija.Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle apua lahjan valinnassa. Mukavaa lahjashoppailua! Muista, että voit aina olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme tai tarvitset apua “sen oikean” valitsemiseen.

 

- Havun tiimi

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua