Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Lahjan osto-opas

Etsitkö sopivaa lahjaa läheisellesi? Mietitkö, miten valitset lahjan, joka olisi sen saajalle mieluinen? Me olemme tehneet tämän osto-oppaan helpottaaksemme täydellisen lahjan etsimistä.

Tyylikäs puinen rannekello on loistava lahjaidea esimerkiksi valmistuvalle, ripiltä pääsevälle, tai syntymäpäiviään viettävälle ystävälle, puolisolle, tai perheenjäsenelle. Aitojen, eläväpintaisten luonnonmateriaalien ansiosta HAVU-kellot ovat yksilöllisiä - kahta samanlaista kappaletta ei ole. Rannekellomme täydentävät erinomaisesti arki- ja juhlapukeutumista, joten tämä lahja pääsee taatusti käyttöön! Siispä HAVU-kello muistuttaa kantajaansa lahjan antajasta päivittäin. Puu on materiaalina kevyt ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Puiset kellomme välittävät tyyliä ja asennetta suoraan pohjoisesta Suomesta!


Täydellisen, sopivan rannekellon valinta

 

Pohdi kellon käyttötarkoitusta


Kellon käyttötarkoitusta on hyvä pohtia lahjaa valitessa nimenomaan siitä näkökulmasta, missä lahjan saaja mahdollisesti käyttää kelloaan, tai mitä hän yleensäkin siltä haluaa. 

Pitäisikö lahjan saaja enemmän yksinkertaisesta vai näyttävästä kellosta? Valikoimastamme löytyy hillittyjä, minimalistisesti muotoiltuja kelloja, kuten naisten malli Tuohi ja miesten Usva. Naisten Kirsikka taas on kaunis, korumainen kello, joka on viimeistelty ruusukullan värisillä metallisilla yksityiskohdilla. Miesten malli Väre kääntää takuulla katseet syvän sinisellä kellotaulullaan. 

Läheisesi saattaa olla henkilö, jolle rannekellot eivät ole kovin tuttuja ennestään. Tällöin kannattaa suosia helposti lähestyttävää, yksinkertaista kellomallia, joka sopii kenelle tahansa. Esimerkiksi Hiili tai Viima ovat perinteisiä unisex-malleja, jotka on helppo yhdistää niin juhlavampaan kuin arkisempaankin asuun.

Toisaalta lahjan saaja voi olla kelloharrastaja, joka keräilee erilaisia upeita rannekelloja, jotka erottuvat edukseen hienomekaniikallaan tai tyylikkäällä muotoilullaan. Voit täydentää tällaisen keräilijän kokoelmaa, tai vaihtoehtoisesti hankkia hänelle mukavan käyttökellon arkeen.

Kotimaan metsien inspiroima, suomalaisesta koivupuusta valmistettu Korpi-automaattirannekello ihastuttaa taatusti niin kellointoilijan, kuin myös rannekellojen arkikäyttäjän.


Huomioi kellon koko


Lahjaa valitessa kannattaa huomioida kellon käyttäjän ranteen paksuus. HAVU-kellon rannekkeen pituuden voi säätää sopivaksi, mutta kellotaulun koko vaihtelee mallin mukaan. Hyvä nyrkkisääntö on, että 40-42 millimetrin kellot sopivat lähes jokaiselle miehelle ja 36-40 mm kellot naisille. Näyttävän kokoinen 44 mm kello on tyylikäs paksuranteisemmalla herralla. Pienemmät kellot taas sopivat sirompiin ranteisiin, tai klassisesta pukukellotyylistä tykkääville kellon käyttäjille.

Miesten kello Harju on valikoimamme kookkain kello, kun taas siroimmat mallit, Kirsikka ja Tuohi löytyvät naisten kellojen joukosta.

 

Millainen lahjansaajan tyyli on?


Tyyli on tietysti olennainen seikka asusteen valinnassa. Mikäli lahjansaajalla ei ole mielessään tiettyä toivomusta, kannattaa pyrkiä valitsemaan kello, joka sopisi parhaiten käyttäjänsä tyyliin. Päivittäin tummaan pukeutuvalle henkilölle vaaleasävyinen kello saattaa tuntua vieraalta, kun taas hopean asustevalikoiman omaava ei välttämättä valitsisi itselleen kullanvärisillä yksityiskohdilla viimeisteltyä kelloa. 

Muistathan, että pieni omaperäisyys ja rohkeat valinnat voivat olla iloisia yllätyksiä. Juhlasankari saattaa rakastua juuri sinun valitsemaasi malliin, mukaili se hänen aikaisempaa tyyliä tai ei. Sinä tunnet läheisesi parhaiten!

 

Piristä kellon ulkonäköä vaihtorannekkeella


Halutessasi voit lisätä lahjaan myös HAVU:n vaihtorannekkeen. Löydät valikoimastamme laadukkaat nahka-, metalli-, ja tekstiilirannekkeet, jotka tuovat vaihtelua kellon tuntumaan ja ulkonäköön. Lue vinkit rannekkeen valintaan täältä.

 

Nappaa nämä vinkit talteen ja löydä täydellinen lahja!

 

  1. Pohdi, minkälainen tyyli lahjansaajalla on. Ilahtuisiko hän ennemmin yksinkertaisesta, vai näyttävästä, katseenkääntävästä kellosta?
  2. Tutustu kellon tuotetietoihin. Kellon kuvaus kertoo sen käytöstä, mutta myös sen teknisistä ominaisuuksista, kuten koneistosta, kellotaulun leveydestä ja väristä, sekä rannekkeesta ja sen koosta.
  3. Puinen ranneke on kevyt ja miellyttävä ranteessa, eikä se hiosta helteellä tai kylmetä pakkasella. Vaihtelu kuitenkin virkistää, joten lahjan saaja voisi ilahtua myös vaihtorannekkeesta!

 

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle apua lahjan valinnassa. Mukavaa shoppailua! Muista, että voit aina olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme tai tarvitset apua valintaan.