Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät meiltä eniten kysytyt kysymykset ja parhaalla osaamisellamme niihin kiteytetyt vastaukset. Mikäli kysymyksesi jää listan luettuasikin vaivaamaan, vastaamme teille mielellämme niin sähköpostilla kuin somen kautta. Ole siis yhteydessä! Yhteystiedot löydät tietoa meistä-sivulta.

Kestävätkö HAVU-kellot vettä?

Kellomme kestävät tavanomaista roiskevettä päivittäisessä käytössä. Niiden vesitiiviysluokitus on 3 ATM tai 5 ATM mallista riippuen. Sinun ei tarvitse pelätä kellon kastumista normaalissa käytössä. Kelloa ei kannata kuitenkaan upottaa veteen eikä käyttää esimerkiksi suihkussa. 

 

Missä toimii lähin HAVUn jälleenmyyjä?

Toimimme tällä hetkellä ainoastaan verkossa. Tarjoamme kuitenkin kaikille tuotteillemme 50 päivän tyytyväisyystakuun, sekä ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Voit siis huoletta tilata tuotteen ja palauttaa sen jos et ole tyytyväinen.

 

Toimiiko verkkokauppanne suomessa?

Kyllä. Olemme suomalainen perheyhtiö. Lähetämme tilaamasi tuotteen sinulle suoraan varastoltamme Oulusta.

 

Miten kellojen takuu toimii?

Takuu kattaa tuotteissa olevat mahdolliset valmistusvirheet 2 vuoden ajan. Takuun piiriin kuuluu rikkoutumiset, jotka eivät ole käyttäjän aiheuttamia. Vaihdamme takuunalaiseen tuotteeseen rikkoutuneen osan tai tarvittaessa koko kellon uuteen. Takuutodistuksena toimii tilausvahvistus. Säilytämme myös kellojen takuutiedot niiden takuuajan. Ole yhteydessä, mikäli jokin takuuasioissa mietityttää.

 

Onko kelloissa paristot valmiina?

Kaikissa kelloissamme on paristot valmiina - Voit siis laittaa uuden HAVUsi ranteeseen vaikka suoraan paketista.

 

Miten tilaukset toimitetaan?

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon kassasivullamme. Tarjoamme aina edullisimman saatavilla olevan toimitusvaihtoehdon maksutta. 

 

Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?

Haluamme, että uusi hankintasi on perillä mahdollisimman pian. Siksi postitamme kaikki tilaukset 24 tunnin kuluessa tilauksestasi, jolloin toimitusaika on 1-3 arkipäivää. 

 

Mitä teen jos en olekaan tyytyväinen tilaukseeni?

Ei hätää! Tuotteillamme on 50 päivän tyytyväisyystakuu. Voit siis testata tuotetta kaikessa rauhassa. Mikäli et ole tyytyväinen valintaasi, palautus onnistuu veloituksetta 50 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Olethan palautuksiin liittyen yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla.

 

Jotain muuta kysyttävää?

Voit olla yhteydessä asiakapalveluumme sähköpostitse info@havuwatches.com.