Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50€ tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU:n Tarina

Ole osa luontoa.

 

Puu on kautta aikojen ollut suomalaisille tärkeä elementti. Siitä on rakennettu laivoja, rakennuksia, sanomalehtiä, seteleitä – ja se on nostanut Suomen muiden länsimaiden joukkoon teollistumisen ansiosta. Metsällä on myös toisenlainen merkitys suomalaisille. Se on paikka, johon kaupungin häly ja arjen ongelmat eivät seuraa. Metsä on tärkeä osa suomalaisuutta ja suomalaista sielunmaisemaa. Se näkyy meissä joka päivä. Olemme hiljainen kansa, joka kestää eikä taivu paineen alla.

Havun tarina alkoi vuonna 2019, kun etsimme rannekelloa, joka yhdistäisi käyttömukavuuden, tyylin ja asenteen. Olemme yrittäjinä vannoutuneita kelloharrastajia ja halusimme tehdä asiat eri tavalla. Halusimme tehdä jotain uniikkia. Päätimme yhdistää kaksi lempiasiaamme – kellot ja luonnon, joten keksimme hyödyntää puuta materiaalina. Se tuntui heti luonnolliselta ratkaisulta.

Me haluamme muistuttaa itseämme juuristamme. Haluamme muistaa, että kaikesta teknologiaharppauksista ja älypuhelimista huolimatta olemme yhä – edes jollain tapaa – osa luontoa. Siitä syntyi HAVU:n iskulause, talvisen pilkkireissun päähänpistona.

 

Kello, joka kestää ja on tyylikäs

 

Halusimme tuoda markkinoille kellon, jota mielellään käytämme myös itse. Tyyli, kestävyys ja asenne piti koota yhteen laadukkaalla ja toimivalla tavalla. Kontaktoimme lukuisia valmistajia ja tavarantoimittajia, kunnes saimme kasattua kellokokonaisuuden, joka on kaikkea sitä mitä halusimme. HAVU kestää, on mukava pitää ranteessa, sopii arkeen, juhlaan tai metsäreissuille ja on ennen kaikkea äärimmäisen kaunis ja tyylikäs kello. Voimme lisäksi ylpeänä sanoa, että jokainen kellomme on yksilö. Aivan kuten jokainen meistä.

 

Käyttömukavuutta

 

Kauneus on katsojan silmissä. Olemme huomanneet, että ihmiset näkevät paljon vaivaa ja tekevät uhrauksia tyylikkyyden eteen. HAVU:n kanssa sinun ei tarvitse. Puinen kello on erittäin kevyt ja miellyttävä jopa kesähelteillä. Se ei hierrä eikä hiosta. Kun totut pitämään ranteessasi HAVU:a, tuskin haluatkaan enää laittaa muita kelloja ranteeseen.

 

 

 

HAVU THE WOODEN WATCH

HAVU on suomalainen brändi ja on täysin suomalaisen perheyrityksen Kellon Lume Oy:n omistama. Kellon Lume Oy:n omistaa sataprosenttisesti Eetu Kylmäluoma ja Teemu Kylmäluoma. HAVU THE WOODEN WATCH on Kellon Lume Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Kellon Lume Oy omistaa www.havuwatches.com -verkkokaupan ja kaiken sivustolla olevan sisällön.