Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU:n Tarina

HAVU:n tarina alkoi oululaisten veljesten pilkkireissulla

 

Tarinamme sai alkunsa pilkkireissulla Pohjois-Pohjanmaan koillisosassa, Taivalkoskella. Kipakka pakkanen, rauhoittava hiljaisuus ja ikivanha suomalainen metsä ympärillä ymmärsimme, että tämä Pohjoinen tunnelma olisi taltioitava kelloon. Olemme yrittäjinä vannoutuneita kelloharrastajia ja siksi voimme todella sanoa viihtyvämme aiheen parissa.

Oli vuosi 2019, kun päätimme, että on aika luoda jotain ainutlaatuista ja uniikkia. Halusimme tuoda markkinoille rannekellon, jossa yhdistyy käyttömukavuus, tyyli sekä asenne. Päätimme yhdistää kaksi lempiasiaamme – kellot ja luonnon. Tiesimme heti, että puu on ainoa oikea vaihtoehto kellojemme raaka-aineeksi.

Me haluamme muistuttaa itseämme juuristamme. Haluamme muistaa, että teknologiaharppauksista ja älypuhelimista huolimatta olemme yhä – edes jollain tapaa – osa luontoa. Siitä syntyi HAVU:n iskulause ”Ole osa luontoa”, talvisen pilkkireissun päähänpistona.

 

Puu materiaalina – vastuullinen valinta, kestävä kehitys huomioiden

 

Rakkaudesta luontoon, halusimme toimia omalta osaltamme vastuullisesti kestävän kehityksen -periaatteiden mukaisesti. Halusimme tehdä alusta alkaen kestäviä valintoja, joten luonnonmateriaalien käyttö sopi arvoihimme erittäin hyvin – juuri tällaisten päätösten avulla voimme säästää maapallon resursseja. Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon kotimaisilta puuntuottajilta hankittua suomalaista puuta.

Puu on kautta aikojen ollut suomalaisille tärkeä elementti. Siitä on rakennettu laivoja, rakennuksia, sanomalehtiä ja seteleitä, mikä on nostanut Suomen muiden länsimaiden joukkoon teollistumisen aikana. Metsällä on myös toisenlainen merkitys meille. Se on paikka, johon kaupungin häly ja arjen ongelmat eivät seuraa. Metsä on tärkeä osa suomalaisuutta ja suomalaista sielunmaisemaa. Se näkyy meissä joka päivä. Olemme hiljainen kansa, joka kestää, eikä taivu paineen alla.

 

Vihdoinkin rannekello, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet – eikä mitään liikaa

 

Puu on ominaisuuksiltaan ylivertainen materiaali. Tyylikkyytensä lisäksi se on kevyt ja miellyttävän tuntuinen rannetta vasten – puinen kello ei hiosta kesähelteillä, eikä kylmetä talven pakkasilla. Eläväiset pintakuviot takaavat sen, että jokainen kellomme on ainutlaatuinen. Mikä parasta, puu kestää aikaa, joten HAVU-kellosi ilahduttaa sinua pitkään.

Me arvostamme aidoista luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita enemmän, kuin ranteeseen puettavaa piippaavaa teknologiaa, kuten äly- tai urheilukelloja. Puisessa rannekellossa on kaikki, minkä koemme tärkeäksi sopivaa asustetta valitessa; sopiva istuvuus, erinomainen käyttömukavuus sekä tyylikäs design.

 

Se pohjoinen puukellobrändi – HAVU 

 

Halusimme tuoda markkinoille kellon, jota käytämme mielellämme myös itse. Tyyli, kestävyys ja asenne piti koota yhteen laadukkaalla ja toimivalla tavalla. Otimme yhteyttä lukuisiin valmistajiin ja tavarantoimittajiin, kunnes saimme kasattua kellokokonaisuuden, joka on kaikkea sitä, mitä vaadimme itsekin kellolta. Kellojen valmistus laadukkaasti ja kestävästi vaatii tarkkaa erikoisosaamista. Laadukas valmistus takaa sen, että puinen kello kestää käytössä vuosia. 

HAVU on mukavan tuntuinen ja sopii arkeen, juhlaan tai metsäreissuille, mutta ennen kaikkea se on äärimmäisen kaunis ja tyylikäs kello. Voimme todeta ylpeänä, että jokainen kellomme on yksilö. Aivan kuten jokainen meistä. 

Kun ajattelimme pohjoista puukellobrändiä, joka rikkoo rohkeasti rajoja ennennäkemättömällä muotoilulla sekä toimii hyvien arvojen mukaisesti – HAVU oli brändille itsestään selvä nimi.

 

Tuotekehitys ja jatkuvuus

 

Kehitämme tuotteitamme ja mallistoamme jatkuvasti. Osana toimintatapojamme pidämme koko tiimin kesken Design-päiviä, jolloin jokainen meistä pääsee aidosti vaikuttamaan seuraavan HAVU-kellon ulkonäköön ja muotoiluun. Kuuntelemme tarkalla korvalla niin asiakkaidemme toiveita, kuin tiimimme mielipiteitä laatiessamme upeita HAVU-designeja. Tuomme jatkuvasti uusia asusteita markkinoille – intohimonamme pohjoinen design ja tyylikkäät kellot. 


 

Tyytyväiset asiakkaat ja innostunut tiimi – HAVU:n tarinaa kirjoittavat tyytyväiset asiakkaat

 

Tyytyväinen asiakas on toimintamme kulmakivi. Olemme todella otettuja siitä, että saamme jatkuvasti kehuja upeista designeista, sekä kiinnostusta asioista, joita rohkenemme tehdä ensimmäisenä. Olemme vielä tuore brändi, mutta syksyllä 2021 julkaisimme ylpeinä Suomen markkinoiden ensimmäisen puisen kronografin, joka kantaa nimeä Harju. 

Luotamme täysin tuotteidemme laatuun, minkä vuoksi tarjoamme 50 päivän tyytyväisyystakuun kaikkiin HAVU-kelloihin ja -rannekkeisiin. Lähetämme tuotteet aina 24 tunnin kuluessa tilauksesta, jotta sinä pääset osaksi tarinaamme mahdollisimman pian. 

Meidän koko tiimi on aidosti kiinnostunut kelloista ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Teemme tätä intohimoisesti rakkaudesta lajiin. 

HAVU:n tarinaa kirjoittavat tyytyväiset asiakkaat – hyppää mukaan!