Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU:n Tarina

Ole osa luontoa.

 

Puu on kautta aikojen ollut suomalaisille tärkeä elementti. Siitä on rakennettu laivoja, rakennuksia, sanomalehtiä, seteleitä – ja se on nostanut Suomen muiden länsimaiden joukkoon teollistumisen ansiosta. Metsällä on myös toisenlainen merkitys suomalaisille. Se on paikka, johon kaupungin häly ja arjen ongelmat eivät seuraa. Metsä on tärkeä osa suomalaisuutta ja suomalaista sielunmaisemaa. Se näkyy meissä joka päivä. Olemme hiljainen kansa, joka kestää eikä taivu paineen alla.

Havun tarina alkoi vuonna 2019, kun etsimme rannekelloa, joka yhdistäisi käyttömukavuuden, tyylin ja asenteen. Olemme yrittäjinä vannoutuneita kelloharrastajia ja halusimme tehdä asiat eri tavalla. Halusimme tehdä jotain uniikkia. Päätimme yhdistää kaksi lempiasiaamme – kellot ja luonnon, joten keksimme hyödyntää puuta materiaalina. Se tuntui heti luonnolliselta ratkaisulta.

Me haluamme muistuttaa itseämme juuristamme. Haluamme muistaa, että kaikesta teknologiaharppauksista ja älypuhelimista huolimatta olemme yhä – edes jollain tapaa – osa luontoa. Siitä syntyi HAVU:n iskulause, talvisen pilkkireissun päähänpistona.

 

Kello, joka kestää ja on tyylikäs

 

Halusimme tuoda markkinoille kellon, jota mielellään käytämme myös itse. Tyyli, kestävyys ja asenne piti koota yhteen laadukkaalla ja toimivalla tavalla. Kontaktoimme lukuisia valmistajia ja tavarantoimittajia, kunnes saimme kasattua kellokokonaisuuden, joka on kaikkea sitä mitä halusimme. HAVU kestää, on mukava pitää ranteessa, sopii arkeen, juhlaan tai metsäreissuille ja on ennen kaikkea äärimmäisen kaunis ja tyylikäs kello. Voimme lisäksi ylpeänä sanoa, että jokainen kellomme on yksilö. Aivan kuten jokainen meistä.

 

Käyttömukavuutta

 

Kauneus on katsojan silmissä. Puinen rannekello tarjoaa tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta samassa paketissa. Puinen kello on erittäin kevyt ja miellyttävä jopa kesähelteillä, sillä se ei hierrä eikä hiosta. Puu on materiaalina myös mukava talvella, sillä se ei tunnu niin kylmältä ihoa vasten.

Kun totut pitämään ranteessasi HAVU:a, tiedät mistä puhun.

 

 

HAVU THE WOODEN WATCH

HAVU on suomalainen brändi ja on täysin suomalaisen perheyrityksen Kellon Lume Oy:n omistama. HAVU THE WOODEN WATCH on Kellon Lume Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Kellon Lume Oy omistaa www.havuwatches.com -verkkokaupan ja kaiken sivustolla olevan sisällön.