Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Rannekkeen lyhennys

 

Kellon rannekkeen lyhennys onnistuu kotona helposti ja nopeasti. Tarvitset vain rannekkeen lyhennystyökalun ja muutaman minuutin ajastasi. Tässä artikkelissa ohjeistamme kuinka lyhennät rannekkeen kuin rannekkeen oikeaoppisesti. 

 

Metallirannekkeen lyhennys

Rannekellon lyhentäminen tulee suorittaa varoen, jotta kello tai ranneke eivät vahingoitu. Kokeile ensin kelloa ranteessasi ja kokeile kuinka monta palasta tulee poistaa rannekkeesta, jotta se on sinulle sopiva.

Rannekkeen lyhennystyökalun piikillä saat työnnettyä ylimääräisten palojen tapit rannekkeen sisältä pois. Kellon lyhentäminen on hyvä tehdä kellotaulun osoittaessa lyhentäjää kohti, jolloin tappia työnnetään kellotaulun yläpuolelta oikealta vasemmalle. Kun olet saanut rannekkeesi haluamaasi mittaan, liitä ranneke yhtenäiseksi ja kiinnitä se paikalleen asettamalla poistamasi tapin liitoskohtaan. Toista sama prosessi kellotaulun toiselta puolelta, jotta ranneke on symmetrinen molemmilta puolilta.

Metalliranneke voi olla myös kiinnitetty nastoilla, mutta niiden lyhentämiseen pätevät samat ohjeet.

 

Mesh-rannekkeen lyhennys

Metallisen mesh-rannekkeen lyhennys on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain siirtää metallista kiinnityspalaa avaamalla sen terävällä esineellä, kuten rannekkeenvaihtotyökalulla. Avattuasi kiinnityspalan, siirrä se haluamaasi kohtaan ja kiinnitä ranneke painamalla.

 

Nahkarannekkeen lyhennys

Nahkaranneketta ei tarvitse lyhentää, sillä siinä on valmiiksi sopivat reiät joilla voit säätää rannekkeen pituutta! Nostat vain solkea ja siirrät sen haluamasi reiän kohdalle, jotta ranneke on sopivanpituinen.

 

HAVU-puukellon rannekkeen lyhennys

HAVU-puukellon rannekkeen lyhentäminen onnistuu samoilla ohjeilla kuin metallisen rannekkeen. Jokaisen HAVU-kellon mukana tulee rannekkeen lyhennystyökalu, jonka avulla voit säätää rannekkeen juuri sinulle sopivaksi. Rannekkeenvaihtotyökalun löydät kellon säilytysrasiasta. Halutessasi voit myös pyytää meiltä lisäpaloja, jotta voit pidentää ranneketta saadaksesi sen mahtumaan isompaankin ranteeseen.

Pitääkö sinun vaihtaa vanha rannekkeesi pois, ennen kuin pystyt lyhentämään uutta ranneketta? Rannekkeenvaihtotyökalumme avulla saat myös kätevästi vaihdettua rannekellon rannekkeen uuteen. Lisätietoja HAVU-kellojen vaihtorannekkeista löydät täältä.