Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-2 arkipäivää. 100 päivän tyytyväisyystakuu.

5 vuoden pidennetty takuu

Julkaistu 05 kesäkuu 2024

Puinen rannekello 5 vuoden takuulla

Lupaamme pidennetyn 5vuoden takuun kaikkiin tuotteisiimme.

 

Seisomme ylpeästi tuotteidemme takana, ja siksi tarjoamme kaikkiin tuotteisiimme veloituksetta laajennetun 5 vuoden takuun. Takuu kattaa tuotteessa ilmeneviä valmistuksesta johtuvia vikoja. Useiden vuosien takuu on merkki siitä, että sitoudumme tuotteiden laatuun ja kestävyyteen. Ennen kaikkea haluamme varmistaa, että tuotteemme palvelevat sinua luotettavasti vuosien ajan. 

 

Mitkä tekijät mahdollistavat tämän pitkän takuuajan?

 

 

Huolellisesti valitut materiaalit – aito puu

 

Käytämme tuotteidemme materiaalina vain aitoa laadukasta puuta. Suosimme erityisesti puulajeja, kuten suomalaista koivua, pähkinäpuuta sekä eebenpuuta, jotka tunnetaan erinomaisesta kestävyydestään ja lujuudestaan. Huolellisesti valitut materiaalit eivät ainoastaan näytä ja tunnu hyvältä, vaan takaavat myös tuotteiden käytön pitkäikäisyyden. 

 

 

Naarmuuntumaton safiirilasi


Kaikkien rannekellojemme lasina on safiirilasi. Tämä äärimmäisen kova ja naarmuuntumaton safiirilasi on materiaali, joka on huomattavasti tavallista lasia kestävämpää. Etenkin päivittäisessä rannekellon käytössä, safiirilasi on korvaamaton ominaisuus: kellon lasi säilyy selkeänä ja kirkkaana pitkään.



Metalliset yksityiskohdat


Rannekellomme on suunniteltu kestämään vuosia, ja tämän varmistamiseksi kellojen rungot ovat metallia. Lisäksi eniten painetta kohtaavat rannekkeen ensimmäiset palat, eli linkkipalat on vaihdettu metallisiin. Hyödyntämällä metallin parhaita puolia, voimme varmistaa rannekellot, jotka kestävät aikaa ja käyttöä!



Testaus, innovointi ja laadunvalvonta


Tuotteiden suunnitteluvaiheessa huomio keskitetään innovointiin sekä tuotetestaukseen käytännössä, jotta kestävyys ja toimivuus kohtaavat varmasti. Ideoimalla uusia innovatiivisia ratkaisuja, mahdollistetaan kehityksen kärjessä olevat tuotteet. Esimerkiksi uusimmassa kellossa Loimussa käytetty stabiloitu puu on entistäkin tiheämpää ja värimaailmaltaan eläväisempää.


Tarkalla laadunvalvonnalla varmistamme, että tuotteemme ovat virheettömiä ja täyttävät laatustandardimme. Jokainen tuote tarkistetaan kahteen kertaan: Ensimmäisen kerran tuotteen saapuessa tehtaalta, ja toisen kerran vielä juuri ennen asiakkaalle lähetystä. 

 


Yksinkertaisesti uskomme ja luotamme tuotteisiimme niin paljon, että pystymme tarjoamaan viiden vuoden takuun. Haluamme myös, että asiakkaamme saavat varmuuden tuotteidemme laadusta vuosien ajaksi. Mikäli jokin asia takuuasioissa mietityttää, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@havuwatches.com, vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua