Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

AAVA - markkinoiden tyylikkäin arkikello

Julkaistu 16 toukokuu 2022

AAVA - markkinoiden tyylikkäin arkikello

 

Oikein mukavaa toukokuun puoliväliä HAVU:n blogin lukijoille. Muutaman kuukauden vihjailun ja odotuksen jälkeen on vihdoin taas uusien tuulien aika - julkaisimme nimittäin viime viikolla upouuden kellomallin ennakkomyyntiin. Kuten oletkin jo huomannut, kehitämme jatkuvasti uutta ja erilaista, jotta kellotarjonta markkinoilla säilyy mielenkiintoisena. Uusin tulokkaamme täydentää valikoimaamme ennennäkemättömällä tavalla. Voimme ylpeinä julistaa, että tässä on AAVA - markkinoiden tyylikkäin käyttökello arkeen ja juhlaan.



Suomalaista designia, sveitsiläinen koneisto

Aava - unisex rannekello on tarkkaan harkitun suunnittelutyön onnistunut lopputulos. Halusimme tuoda markkinoille tyylikkään ja luonnonläheisen käyttökellon, joka viimeistelee minkä tahansa asuyhdistelmän tänään ja huomenna. Hillittyyn designiin haettiin luonnonläheistä värimaailmaa ja hiukan kontrastisuutta. Rannekkeessa käytetyn pähkinäpuun suklaanruskeus, sekä kellotaulun visakoivun vaaleat sävyt toistuvat luonnostaan metsissä, minkä ansiosta olet Aavan kanssa tosissaan yhtä luonnon kanssa.


Upeassa kellossamme on käytetty ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja. Pähkinäpuu on arvokas ja pitkäikäinen puumateriaali, joka sopii helpon työstettävyydensä ansiosta erinomaisesti kelloon. Kirsikkana kakun päälle se on kuvioltaan ja väritykseltään erittäin valloittava. Kellon käyttäjänä sinua miellyttää takuulla se, että Aavassa on hyödynnetty sveitsiläistä hienomekaniikkaa. Laadukkaan Ronda 763 -kvartsikoneiston suurimmat edut ovat sen tarkka käynti ja luotettavuus. 


Aava on pitkäikäinen kello, joka on tuntumaltaan ylivertainen. Rannekkeen ensimmäiset palat ovat metallia, mikä takaa varman kestävyyden. Kellotaulun ja rannekkeen lisäksi rannetta vasten nojaava tausta on puuta, mikä on ratkaiseva etu kellon käyttöä ajatellen, sillä puu tuntuu iholla samettisen pehmeältä ja kevyeltä. Aava on kertakaikkisesti paras malli, jonka voit valita luottokelloksi arkeen.

 

Kellotaulu suomalaisesta visakoivusta

Tämän ihastuttavan unisex-mallin kruunaa arvostetusta suomalaisesta visakoivusta valmistettu kellotaulu. Visakoivu on Skandinaviassa kasvava harvinaislaatuinen puulaji, jonka ainutlaatuiset piirteet koristavat sen ulkonäköä. Vuosilustot aaltoilevat koreasti vaalealla pinnalla ja puun sisälle jäänyt kuori kruunaa kuvioinnin näyttävillä ruskeilla uurteilla ja laikuilla. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että jokainen Aava - unisex rannekello on yksilöllinen, eikä kahta samanlaista kappaletta ole!


Pyrimme käyttämään kelloissamme mahdollisimman paljon kotimaisten tuottajien puumateriaaleja, sillä Suomen metsien hyödyntäminen on noussut meille ja asiakkaillemme tärkeäksi arvoksi. Me uskomme aidosti, että tällaisilla valinnoilla on merkitystä, kun etenemme yhdessä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Mikä parasta, Aava ranteessasi sinäkin olet osa suomalaista luontoa.

 



Kello nuorelle tai aikuiselle, itselle tai lahjaksi

Aava on laadukkaista materiaaleista valmistettu moderni asuste, joka sopii kenelle tahansa. Valitse itsellesi mieluinen malli kahdesta koosta - 38 mm kellotaulu on sirompi, kun taas 42 mm sopii lähes jokaiseen ranteeseen. Kumman tahansa valitset, takaamme, että Aava yllättää sinut miellyttävän kevyellä, mutta jämäkällä tuntumallaan. Huomaat pian, mitä tarkoittaa, kun puisesta rannekellosta puhutaan premium rannekellona. Tyylikkään ulkonäkönsä ja ylivertaisen käyttökokemuksen ansiosta Aava on varma valinta jokapäiväiseen käyttöön.


Meillä HAVU:lla asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Tarjoamme tuotteillemme 50 päivän tyytyväisyystakuun, jotta sinä voit tilata kellon, testata sitä rauhassa kotona ja palauttaa sen takaisin meille, mikäli et ole tyytyväinen. Toimitus ja palautus on aina ilmainen. Tilaa Aava - unisex rannekello itsellesi testiin ensimmäisten joukossa.


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi verkkokauppaamme ostoksille. 

-Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua