Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

“Aika näyttää hyvältä” on valittu vuoden 2022 iskulauseeksi!

Julkaistu 30 huhtikuu 2023

“Aika näyttää hyvältä” on valittu vuoden 2022 iskulauseeksi!

“Aika näyttää hyvältä” on valittu vuoden 2022 iskulauseeksi!

 

Suomen Markkinointiliitto on valinnut sloganimme “Aika näyttää hyvältä” vuoden 2022 iskulauseeksi. Olemme erittäin kiitollisia ja ylpeitä tästä tunnustuksesta ja se rohkaiseekin edelleen jatkamaan työtä rohkean ja persoonallisen brändimme parissa. Havu on tyylikäs kello, joka näyttää hyvältä ja samalla koristaa kantajaansa. On aika näyttää hyvältä.

 

Meille on tärkeää, että jo iskulauseestamme välittyy oikeanlainen viesti. “Aika näyttää hyvältä” kertoo, että jokainen Havu-kello on tyylikäs ja arvokas asuste, joka kaunistaa kantajaansa. Puinen design-kello toimii asukokonaisuuden kruununa ja antaa pukeutumiselle viimeisen silauksen.

 

Perusteluissa mainitaan, että iskulauseemme on oivaltava ja pysäyttää hetkeksi miettimään. Suomen markkinointiliiton raadin mukaan sloganistamme välittyy rohkeus erottua muista. “Hyvä iskulause kutittelee mukavasti aivonystyröitä sekä tarjoilee lautasella keskeisen asiakaslupauksen ja -edun, kuten Havu Watches vuoden iskulauseessaan” kertoo Markkinointiliiton iskulausetoimikunnan jäsen. 

 

Olemme erittäin kiitollisia tästä tunnustuksesta. Se innostaa meitä jatkamaan kehitystä ja kasvua persoonallisen ja rohkean brändimme edistämiseksi. Suuri kiitos Suomen Markkinointiliitto! 

 

-Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua