Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Aurinkolasit puusta – täydellinen kombinaatio kestävyyttä ja tyyliä

Julkaistu 11 huhtikuu 2024

HAVU:n puiset aurinkolasit

Tulevaisuus häikäisee? Ei enää, sillä tulevaisuus on nyt! Saammeko esitellä Havun uusimman tuoteperheen – puusta valmistetut aurinkolasit. Pitkän ja tarkan suunnitteluprosessin tuloksena voimme ylpeänä sanoa, että toimme markkinoille jotain vallankumouksellista aurinkolasien saralla, kiitos ainutlaatuisen yhdistelmän tyyliä ja luonnonmateriaaleja. Lue lisää, ja sukella syvemmälle uusimman Premium-luomuksenne yksityiskohtiin!

 

Metallista ja puusta täydelliset materiaalit aurinkolaseihin

Aurinkolasien kestävyys on yksi niiden keskeisistä ominaisuuksista. Meille oli selvää, että täydellisten aurinkolasien suunnittelu tulisi alkaa mittavalla rasitustestien sarjalla. Tavoitteenamme oli luoda aurinkolasit puusta, mitkä eivät ainoastaan erotu muista tyylikkyydellään ja keveydellään, vaan myös kestävyydellään.

Suunnittelupöydällä vallitsi kysymys: “Miten voisimme tehdä puisista aurinkolaseista mahdollisimman kestävät samalla kun aurinkolasien paino pysyy kevyenä?” Vastaus löytyi alumiinista.

 

Suomalaiset aurinkolasit, joissa yhdistyy metallin vahvuus ja puun kauneus

Puusta valmistetut aurinkolasimme kestävät erinomaisesti aktiivisen elämäntyylin haasteet. Syy tähän löytyy pinnan alta. Jokaisten aurinkolasiemme kehyksissä on alumiinisivu, joka tarjoaa erinomaista lujuutta suhteessa sen höyhenenkevyeen painoon.

Tuloksena on kauniin kestävät aurinkolasit, jotka tuntuvat myös erinomaisilta päällä. Kehyksissä käytetyt puumateriaalit tarjoavat miellyttävän tunteen ihoa vasten säällä kuin säällä, kun taas alumiinisivu takaa aurinkolasien pitkän iän. Ei enää hiostumista kesähelteillä, vaan koe ilmava fiilis, joka tekee aurinkolasien käytöstä nautinnollista – joka päivä.

 

Ensiluokkainen puu ja suomalainen muotoilu aurinkolasien keskiössä

Aurinkolasiemme keskiössä on ylivoimainen puumateriaali ja suomalainen muotoilu. Käyttäessämme huolellisesti valittuja korkealaatuisia puulajeja jokaisessa aurinkolasiparissamme, varmistamme, että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Eri puulajikkeet tuovat aurinkolaseihin erottuvaa luonnetta. Toimme valikoimaamme aurinkolaseja useilla erilaisilla puunsävyillä – tummista trooppisista vivahteista vaaleaan raikkaaseen suomalaiseen koivuun.

Puisten aurinkolasiemme kauneus ei rajoitu ainoastaan puumateriaalin ulkonäköön, vaan se kumpuaa myös huolellisesta muotoilusta. Aurinkolasimalliemme inspiraationa toimivat ajattomat klassikot, ja tämä yhdistettynä perinteiseen suomalaiseen muotoiluun antaa aurinkolaseillemme niiden ainutlaatuisen ja modernin ilmeen.

Tulevaisuuden aurinkolasit ovat täällä. Koe yhdistelmä innovaatiota ja luontoa – valitse HAVU.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua