Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Back to School

Julkaistu 02 elokuu 2021

Back to School

 

 

Elokuu on taas täällä, mikä merkitsee muutosta. Kesäkelit vaihtuvat pikkuhiljaa kauniiseen ruskaan, ja rentouttavan loman jälkeen edessä on arkeen paluu. Syksyisin aloitetaan opinnot uusissa kouluissa, tai työt uusissa ympäristöissä. Uusi lukuvuosi on ikään kuin uuden ajan alku. Tänä päivänä myös monissa kalentereissa ajanlasku alkaa lukuvuoden alusta.

 

Uusi alku kaipaa kaverikseen jotain uutta. Mikä olisikaan parempi hankinta asustekokoelmaan, kuin tyylikäs rannekello?

 

Syksyn uusiin tuuliin kuuluu uudet koulu- tai työvaatteet, uusi laukku tai reppu, sekä viileneviin päiviin sopivat uudet ulkoilutakit ja kengät. Trendikäs puinen rannekello on täydellinen asuste, sillä se sopii hyvin yhteen kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Olit sitten aloittamassa uutta työtä formaalissa puvuntakissa, tai koostuipa arkinen asusi farkuista ja nahkarotsista, tuleva kellosi kääntää katseita ja samalla ihastuttaa luonnonläheisyydellään ja käyttömukavuudellaan. Se pitää sinut ajan tasalla missä tahansa liikutkin. Nuorekas kello kulkee yhtä lailla mukanasi myös ystävien kanssa vietettävinä rentoina vapaailtoina.

 

Valikoimastamme löydät sekä klassisia, että modernimpia malleja - kaikille siis jotakin. Puu materiaalina takaa sen, että jokainen kello on pintakuvioltaan ja väritykseltään täysin uniikki. Mikäli haluat todella erottua joukosta, voit tilata lisärannekkeen tai toisen puisen kellon, ja vaihdella rannekkeita kellotauluihin “mix and match” tyyliin - kunhan muistat tarkistaa, minkä kokoiset rannekkeet sopivat mihinkin kelloihin. Verkkokaupassamme on myynnissä eri värisiä ja kokoisia nahka-, metalli-, ja tekstiilirannekkeita.

 

Paluu töihin tai kouluun kannattaa tehdä tyylikkäästi, käytännöllisyyttä unohtamatta. Havun puinen rannekello täydentää asuasi koulunpenkillä, töissä ja vapaa-ajalla.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua