Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

HAVU:n Apple Watch -yhteensopiva ranneke

Julkaistu 04 joulukuu 2023

HAVU:n Apple Watch -yhteensopiva ranneke

Tyyliä kellon ympäri HAVU:n Apple Watch -yhteensopivalla rannekkeella

 

Rannekello on arjessa mukana joka sekunti, joten sen persoonallisuus ja käyttömukavuus on avainasemassa. Mikäli kaipaat modernia ilmettä ja miellyttävää tuntumaa Apple Watchiisi, puinen ranneke on juuri oikea valinta sinulle. Valittavanasi on tumman eebenpuun, lämpimän ruskean pähkinäpuun ja vaalean suomalaisen koivun koristamat rannekkeet, mitkä tarjoavat upeiden luonnollisten kuviointiensa ohella myös puun muut ylivertaiset ominaisuudet – kellon ympäri.

 

HAVU Apple Watch -rannekkeet tarjoavat ylivertaista käyttömukavuutta

Kun tavoitteena on täydellinen kumppani kellosi rannekkeeksi, ei pidä tinkiä mukavuudesta. HAVU Apple Watch -vaihtorannekkeissa yhdistyvät kaikki puisille tuotteillemme ominaiset edut, mukaan lukien ylivertainen käyttömukavuus. Materiaalivalinnat on harkittu tarkkaan, jotta ranteesi voi nauttia ylellisestä tunteesta kellon ympärillä lämpötilasta riippumatta. Satoi tai paistoi, oli pakkasta tai ei - nämä rannekkeet eivät hiosta tai kylmetä.

 

Allergiaystävällistä tyylikkyyttä

Allergiavapaampaa materiaalia etsivälle puinen ranneke on erinomainen valinta. Rannekkeidemme puumateriaalit tarjoavat allergiaystävällisemmän vaihtoehdon perinteisille metallisille tai silikonisille Applen rannekkeille. Unohda siis kutisevat hetket ja valitse ranneke, joka hellii ihoasi joka sekunti.

 

Laatu edellä

Laatu on meille sydämenasia, ja se näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Rannekkeiden toimivuutta on testattu pitkään ja hartaasti, sillä haluamme taata parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Siksi jokainen HAVU-ranneke on suunniteltu kestämään arjen haasteet säilyttäen samalla elegantin ilmeensä. Rannekkeen stressipisteet on valmistettu metallista, minkä ansiosta voit luottaa rannekkeeseesi myös kovemmassa käytössä.

 

Valitse HAVU - kun vaadit rannekkeeltasi enemmän

Nosta tyylisi uudelle tasolle täydellisellä yhdistelmällä mukavuutta, kestävyyttä ja persoonallista muotoilua. Jokainen HAVU:n Apple Watch -yhteensopiva ranneke toimitetaan tyylikkäässä puisessa laatikossa, josta löydät kaiken tarvittavan rannekkeen säätämiseksi juuri sinulle sopivaksi – olipa tarpeesi sitten lyhentää tai pidentää sitä. Tutustu Apple Watch -rannekkeisiimme täältä ja koe käyttömukavuus, laatu sekä ainutlaatuisuus yhdessä paketissa!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua