Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

HAVU:n kuulumiset vuodelta 2022

Julkaistu 01 joulukuu 2022

Tapahtumarikas vuosi lähenee loppuaan. On siis aika katsoa taaksepäin, mitä kaikkea vuoteen on mahtunut meillä Havulla. 2022 oli jälleen tuloksellinen vuosi - jälleenmyyjäverkostomme kasvoi kuukausi kuukaudelta, julkaisimme markkinoiden tyylikkäimmän arkikellon Aavan sekä toimme upeat puurusetit valikoimaamme. HAVU-tuotteet herättävät entistäkin enemmän kiinnostusta ihmisten keskuudessa halki Suomen, ja jälleen yhä useamman tyytyväisen asiakkaan rannetta koristaa ikioma HAVU-puukello.

 

Jälleenmyyjäverkoston kasvu

Asetimme vuoden alussa tavoitteeksemme laajentaa HAVU-tuotteiden saatavuutta entistä useampien jälleenmyyjien valikoimaan. Onnistuimme tehtävässä menestyksekkäästi. HAVU-kelloja löytyy nyt kymmenistä kelloliikkeistä ympäri Suomen, aina Helsingistä Kittilään. Missiomme ei ole kuitenkaan vielä ohi. Haluamme, että jokainen HAVU-kelloista kiinnostunut pääsisi tutustumaan tuotteisiimme lähimmässä kelloliikkeessä.

Jälleenmyyjäverkostomme nopea kasvu kuvastaa, että kelloillemme on paljon kysyntää kaikkialla Suomessa. 

 

Viime vuonna lanseeratut, kotimaisesta koivusta valmistetut Korpi- ja Harju -kellot osoittautuivat hittituotteiksi. Suomalaisten luonnonmateriaalien hyödyntäminen osoittautui myös asiakkaistamme tärkeäksi elementiksi. Kotimaan metsien antien hyödyntäminen on paitsi ekologinen valinta, on se myös askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Luonnonläheisten arvojemme ansiosta HAVU on tällä hetkellä markkinoiden trendikkäin puukellobrändi.

 

Markkinoiden paras puukellokokemus

Vuoden aikana olemme kehittäneet toimintaamme kaikilla osa-alueilla, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaan puukellokokemuksen – aina tilaushetkestä kellon käyttöön saakka.

 

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia. Sen lisäksi, että kehitämme tuotteistamme entistä parempia jatkuvasti, parannamme asiakaspalveluamme sekä muita arkisia toimiamme. Lopputuloksena on sinua parhaiten palveleva kokonaisuus: markkinoiden tyylikkäimmät puukellot, tarkka laadunvalvonta, nopea toimitus sekä vuorokauden sisällä vastaava asiakaspalvelu.

 

Aava - arkikello vailla vertaansa

Julkistimme toukokuussa valikoimamme uusimman tulokkaan, Aavan. Aavassa yhdistyy tyylikkyys ja luonnonläheisyys ennennäkemättömällä tavalla. Hillitty design saa uniikin värimaailmansa pähkinäpuun suklaanruskeudesta sekä Suomessa kasvaneen visakoivun ruskeista juovista sen kellotaulussa.

 

Meidän mielestämme puu on tuntumaltaan ylivertainen materiaali, joten pyrimme hyödyntämään sitä mahdollisimman paljon. Siksi Aava-kellossa kellotaulun ja rannekkeen lisäksi myös rannetta vasten nojaava tausta on puuta. Tämä takaa samettisen pehmeän tuntuman ja keveyden. Metallia käytetään vain tarpeen vaatiessa, kuten Aavan rannekkeen ensimmäisissä paloissa, jotta kello kestäisi varmasti hyvin pitkän ajan. Samaa filosofiaa tulemme käyttämään myös jatkossa, ja työstämmekin parhaillaan useampaa uutta kellomallia. Pysy siis kuulolla, jotta et ohita Havun kuumimpien uutuuksien julkaisua.

 

Puurusetit – upea yhdistelmä puun ja tekstiilin harmoniaa

Uutuuksista puheen ollen. Oletko ehtinyt tutustua valikoimamme tuoreimpaan lisäykseen, puurusettiin? Juhlapukeutumisen kruunaavat puurusetit ovat ekologinen ja kestävä valinta perinteisten kangasrusettien rinnalla. HAVU-puurusetti kaulallasi viestit välittäväsi kestävistä valinnoista ja samanaikaisesti näytät erittäin hyvältä. Ja kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä?

 

Rusetteja on saatavilla kahta mallia: tumma pähkinäpuu ja vaalea suomalainen visakoivu. Rannekellojemme tapaan, halusimme tuoda puun ainutlaatuiset ominaisuudet myös kaulan ympärille. Puurusetti kestää aikaa sekä käyttöä, ja se on kaiken lisäksi täysin yksilöllinen puun pintakuvioiden vuoksi. Siispä ympäristöystävällinen ja elegantti puurusetti on takuuvarma valinta juhlaan kuin juhlaan.

 

Uudesta toimistosta tilaa työskentelyyn

Nopeasti kasvava yrityksemme muutti viime maaliskuussa uusiin tiloihin. Uusi viihtyisä toimistomme mahdollistaa, että jatkossakin koko henkilstö mahtuu yhtä aikaa työskentelemään kahvintuoksuisessa työyhteisössämme.

 

Tiivis tiimimme tekee työtä rakkaudesta lajiin. Jokainen Havulainen pääsee aidosti vaikuttamaan seuraavan HAVU-kellon ulkonäköön ja muotoiluun. Kaikki mielipiteet ovat tärkeitä suunnitellessamme uusia upeita designeja – niin asiakkaidemme kuin tiimimme jäsenten.

 

Katseet tulevaisuuteen

Vuoden loppu merkitsee, että on aika siirtää katseet ensi vuoteen. Ennen sitä on kuitenkin ansaittujen kiitosten paikka. Iso kiitos jälleenmyyjillemme ja kumppaneillemme luottamuksestanne HAVU-brändiin. Lämmin kiitos myös kaikille HAVU-kellojen käyttäjille. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi - teidän palautteenne avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tulevia kellomallejamme. Tänäkin vuonna olimme otettuja kaikista kehuista, joita saimme kunnian vastaanottaa. Kiinnostuksenne puukelloja ja luonnonmateriaaleja kohtaan rohkaisee meitä tuomaan aina uudempia ja ennennäkemättömimpiä asioita markkinoille.

 

Yhdessä me luomme Havun tarinaa. Emme malta odottaa millaisella luvulla se saa jatkoa vuonna 2023. Sitä odotellessa voit hypätä mukaan kirjoittamaan tarinaamme jakamalla sisältöäsi somessa hashtagilla #havuwatches.

 

Oikein mukavaa joulunodotusta ja onnellista uutta vuotta kaikille! 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua