Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Onnellista uutta vuotta! HAVU:n kuulumiset vuodelta 2023

Julkaistu 31 joulukuu 2023

Onnellista uutta vuotta!

Havun kuulumiset vuodelta 2023


Vuosi 2023 on ollut meillä Havulla kokonaisuudessaan monipuolinen ja tosi mielenkiintoinen. On aika katsoa taaksepäin, mitä kaikkea vuodessa ehtikään tapahtua. Vuosi 2023 on ollut onnistunut – iskulauseemme valittiin vuoden parhaaksi, julkaisimme tummansävyiset rannekellot sekä toteutimme asiakkaidemme toiveet sirosta kellosta. Valikoimamme laajentui myös puisten korvakorujen sekä Apple Watch -kelloihin sopivien rannekkeiden myötä. HAVU-tuotteiden suosio on kasvanut ympäri Suomen ja yhä useampi tyytyväinen asiakas kantaa ylpeänä ranteessaan HAVU-puukelloa. 



Puuta ja hopeaa – kevyet korut jokaiseen tilanteeseen


Alkuvuodesta lanseeratut puiset korvakorut ovat osoittautuneet tyylikkäiksi jokaiseen hetkeen. Näiden Suomessa valmistettujen korujen materiaaliksi kelpasi vain paras – kotimainen koivu sekä aito hopea. Korut eivät ainoastaan hurmaa ulkonäöllään, vaan ne on myös suunniteltu kestämään, tinkimättä kuitenkaan ihastuttavan kevyestä käyttömukavuudesta. 



Tummansävyiset uutuuskellot


Tummansävyiset, hopean- ja kullanvärisillä yksityiskohdilla viimeistellyt rannekellot Virta ja Aura ovat olleet enemmän, kuin tervetulleita. Halusimme ehdottomasti luoda korkealaatuiset ja mukavat rannekellot, ja valitsimme materiaaliksi kestävän, tumman eebenpuun. Käytämme metallia mahdollisimman vähän, kuitenkin rannekkeen ensimmäisissä paloissa, jotta kello kestää varmasti jokapäiväistä käyttöä. Kellontausta on viimeistelty puisella pinnalla, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Näin rannekello ei metallin tavoin kylmetä talvella tai hiosta helteellä. 



Asiakastoiveet ohjasivat rannekellon suunnittelua


Kuuntelemme aina asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla, ja tällä kertaa sen tuloksena syntyi Kielo – naisten siro rannekello. Kielossa yhdistyvät huippulaadukkaat materiaalit ja osat, luoden poikkeuksellisen tyylikkään ja mukavan käyttökokemuksen. Tämä kaunis ja yksinkertainen kello on valmistettu suomalaisesta koivusta ja kovinta rasitusta kokevat palat on vaihdettu metallisiin, kestävyyden maksimoimiseksi. Kielo on saanut asiakkailtamme kehuja erityisesti miellyttävästä tuntumasta ranteessa, kiitos kellon taustassa olevan aidon puun. 



Trendikkäät Apple Watch -yhteensopivat rannekkeet


Viimeisin uutuutemme – puiset Apple Watch -kelloihin yhteensopivat rannekkeet ovat olleet todellinen hitti! Puinen ranneke tarjoaa allergiaystävällisemmän vaihtoehdon metallille ja silikonille. Vihdoin voi sanoa hyvästit hiostaville, epämukaville ja kylmältä tuntuville rannekkeille! Ja mikä parasta, puisella rannekkeella saa kelloon ihan uudenlaisen, modernin ilmeen!


Apple Watch -yhteensopivia rannekkeita löytyy kolmea eri sävyä: vaalea suomalainen koivu, tumma eebenpuu ja lämpimän ruskea pähkinäpuu. Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat laatua, ja siksi valitsimme vain parhaimmat ja kestävimmät puulajit. 



“Aika näyttää hyvältä” on vuoden iskulause


Suomen markkinointiliitto valitsi sloganimme “Aika näyttää hyvältä” vuoden iskulauseeksi. Lauseessa kiteytyy sanomamme tyylikkäistä rannekelloista ja ainutlaatuisesta designista. 

Raadin mukaan sloganistamme välittyy rohkeus erottua muista. “Hyvä iskulause kutittelee mukavasti aivonystyröitä sekä tarjoilee lautasella keskeisen asiakaslupauksen ja -edun, kuten Havu Watches vuoden iskulauseessaan” kertoo Markkinointiliiton iskulause toimikunnan jäsen. 


Vuoden iskulauseen julkistaminen oli ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista ja me Havulla olemme kiitollisia ja ylpeitä tästä tunnustuksesta. Tämä antaa meille intoa jatkaa kehitystä rohkean ja persoonallisen brändimme edistämiseksi. 



Korkealaatuisuus ohjaa toimintaamme


Kuluneen vuoden asiakaspalautteissa on toistunut yksi positiivinen, ja meille todella tärkeä asia – tuotteidemme ja palvelumme korkealaatuisuus. Kuluneena vuonna olemme edelleen panostaneet kokonaisvaltaiseen laatuun niin tuotteissa, asiakaspalvelussa kuin muissakin päivittäisissä tekemisissämme. 


Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, se on meille sydämenasia. Lopputuloksena saadaan aikaan erinomainen kokemus tilauksen tekohetkestä, aina kellon käyttöön saakka: laadukkaat tuotteet, tarkka laadunvalvonta, nopea toimitus ja jokaisena arkipäivänä vastaava asiakaspalvelu. On ollut siis erityisen mukava kuulla, että panostaminen näihin asioihin on välittynyt myös teille asiakkaille. 



Kiitos, Kiitos, Kiitos!


Tahdomme sydämellisesti kiittää kaikkia jälleenmyyjiämme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Erityiskiitos kuuluu tietysti asiakkaillemme, HAVU-kellojen käyttäjille.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa ja teidän palautteiden avulla pystymme kehittymään entistäkin paremmiksi. Iso kiitos siis kaikista palautteista ja kehuista, joita olemme saaneet vastaanottaa – ne ovat aina tervetulleita!



Tervetuloa uusi vuosi


Ensi vuonna on luvassa monia mielenkiintoisia hetkiä ja uusia uutuustuotteita – odotamme enemmän kuin innolla. Luomme yhdessä Havun tarinaa. Olemme aktiivisia eri somekanavissa: Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa, käyttäjänimellä @havuwatches.  Kanavillamme kerromme uutuuksista ja tuotteistamme, jaamme asiakkaidemme kokemuksia sekä hetkiä kulissien takaa. Pysy kuulolla!



Onnellista uutta vuotta kaikille!

-Havun tiimi 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua