Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU:n kuulumisia alkuvuonna 2022

Julkaistu 20 tammikuu 2022

HAVU:n kuulumisia alkuvuonna 2022

 

Mukavaa alkanutta vuotta juuri sinulle!

Vuosi on vaihtunut ja 2022 on pikkuhiljaa polkaistu käyntiin. Vuosi 2021 HAVU:lla oli kokonaisuudessaan monipuolinen ja mielenkiintoinen. HAVU-puukellot löysivät edellisen vuoden aikana yhä useampien tyytyväisten omistajien ranteisiin. Julkaisimme uusia upeita puisia kelloja, jotka saavuttivat suuren suosion alati laajentuvan asiakaskuntamme keskuudessa. Tavoitteemme on tehdä tuotteiden suunnittelussa rohkeita valintoja, jotta HAVU-kellot yhdistävät tyylin, asenteen ja luonnon. Puinen kello, joka vie käyttäjänsä lähemmäs juuriaan, herättää mielenkiintoa jo laajalti ympäri Suomen.

 

Puisissa kelloissa käytössä laadukkaimmat kotimaiset materiaalit

Suomalaisten luonnonmateriaalien hyödyntäminen tuotteissamme nousi tärkeäksi elementiksi niin asiakkaiden, kuin myös meidän näkökulmastamme. Uusimpia mallejamme, Korpi- ja Harju-kelloja suunnitellessa päätimme, että vain paras kelpaa, minkä vuoksi puuosien materiaaliksi valikoitui suomalainen koivupuu. Koivu on kova puulaji, joten se sopii erinomaisesti ajattoman ja pitkäikäisen kellon raaka-aineeksi. Lisäksi kotimaan metsien antien hyödyntäminen on mielestämme merkityksellistä - maailmaa ei voi muuttaa päivässä, mutta jokainen ekologinen valinta on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Siispä aiomme panostaa tähän myös tulevissa malleissamme.

 

Design-päivinä suunnittelemme uusia puukelloja

Konseptoimme alkuvuodesta 2021 Design-päivät, jolloin kokoonnumme koko HAVU-tiimin voimin yhteen suunnittelemaan tulevia kellomalleja. Ideointi lähtee paperilta ja jatkuu tietokoneella, josta se etenee aina tehtaalle asti. Uudesta mallista tehdään versioita niin pitkään, että voimme todella olla tyytyväisiä lopputulokseen. Muutoksia tehdään tarvittaessa jopa siinä vaiheessa, kun ensimmäinen versio kellosta on valmistunut.

Uudistamme rannekellovalikoimaamme jatkuvasti. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita ja visioita heidän unelmiensa rannekellosta, kun laadimme upeita HAVU-designeja. Tulevissa malleissamme puu on jälleen kaiken keskiössä, mikä on meistä erityisen hienoa. Iloksemme voimme paljastaa, että lähiaikoina on tiedossa taas jotain uutta, joten kannattaa pysyä kuulolla!

 

Uusi vuosi, uudet kujeet

Loppuvuodesta 2021 HAVU-kellot löysivät ensimmäisten jälleenmyyjien valikoimaan. Löydät jo nyt tuotteemme muun muassa Oulun ja Kempeleen Sunkorulta, Kauhavan Kultatähdeltä, sekä Keskisen Kellolta! Tavoitteemme on laajentaa HAVU-tuotteiden saatavuutta entistä useampien jälleenmyyjien valikoimaan ympäri Suomen vuoden 2022 aikana.

Etsimme uusia jälleenmyyjiä! Mikäli haluat lähteä mukaan HAVU:n tarinaan ja ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi, ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse joel.huotari@havuwatches.com tai puhelimitse 045 133 8567.

 

HAVU:n tarinaa kirjoittavat tyytyväiset asiakkaat

Tule osaksi tarinamme jakamalla kellokuvia ja -videoita somessa! Voit myös seurata hastagia #havuwatches - sekä käyttäjätilejämme @havuwatches Facebookissa, Instagramissa ja Tiktokissa! Voit myös tilata verkkosivujemme etusivulta uutiskirjeemme, mikäli haluat kuulla ensimmäisenä uutuuksistamme. Palataan pian – oikein mukavaa ja valoisaa kevättä kaikille!

-Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua