Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Havun toimintatavat

Julkaistu 19 heinäkuu 2021

Havu Watches Usva rannekello

 

Jokaisen yrityksen toimintaa ohjaavat erilaiset arvot ja päämäärät. Havulle muodostuneet, yhteiset toimintatavat ovat meille tärkeä voimavara ja ohjenuora päivittäiseen työskentelyyn. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat mutkattomuus, avoimuus sekä erinomainen asiakaskokemus, jonka pyrimme takaamaan kaikilla yrityksemme osa-alueilla.

 

Tilaukset


Jokainen tilaus on meille tärkeä ja haluammekin tehdä parhaamme asiakkaan odotusten täyttämiseksi. Tarkistamme tuotteidemme laadun aina kahteen kertaan, ensin sen saapuessa varastoomme Ouluun, sekä seuraavan kerran pakatessamme kelloa asiakkaan tilaukseen. 


Paketit postitetaan aina 24 tunnin sisällä tilauksestasi, jotta ne ehtivät perille mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Nopean toimituksen lisäksi tarjoamme kaikille tuotteillemme aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Kaikilla tuotteillamme on myös 50 päivän tyytyväisyystakuu, joten voit testata tilaamaasi tuotetta kaikessa rauhassa ja tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa sen, mikäli et ole tyytyväinen.Asiakaspalvelu


Vastaamme asiakkaidemme yhteydenottoihin aina mahdollisimman nopeasti, viimeistään 24 tunnin kuluttua. Meidät tavoittaa niin sähköpostilla, sosiaalisen median kautta kuin puhelimessakin. Olemme mielellämme vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja vastaamme kysymyksiin parhaalla osaamisellamme. Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, koski asia mitä tahansa.


Huomioimme kaikessa toiminnassamme erityisesti asiakkaan näkökulman. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja siksi teemmekin kaikkemme asiakkaidemme vuoksi. Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin sekä neuvomaan heitä kaikissa tuotteisiimme ja tuotteidemme käyttöön liittyvissä asioissa parhaamme mukaan. Pienenä yrityksenä haluamme olla sopeutuvia ja joustavia sekä tarjota yksilöllistä palvelua asiakkaillemme. 

 

Palvelemme asiakkaitamme mielellämme myös tuotteidemme parissa. Halutessasi voit pyytää meitä lyhentämään ranneketta tai lisäämään siihen paloja ennen kellon lähetystä. Mikäli tilaat Havu-kellon lisäksi samassa tilauksessa kelloon sopivan vaihtorannekkeen, voit pyytää meitä vaihtamaan uuden rannekkeen kelloosi puolestasi.


Havun tiimi


Havulla työtä tehdään suurella sydämellä. Tiimimme arvoihin kuuluu avoimuus, rohkeus, positiivinen palaute ja yhdessä tekeminen. Kaikki tiimiläiset saavat tehdä työtä oman osaamisensa parissa ja ideoita jaetaan rohkeasti suuntaan ja toiseen. Pidämme huolen siitä, että työskentelyilmapiiri on mukava ja yhteisiin tavoitteisiin pyritään hyvän fiiliksen kautta. Koko toimintamme perusta on osaavat tiimiläiset ja siitä voimavarasta pidämmekin kiinni nyt ja jatkossa.


Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja helposti lähestyttävä yritys, jonka kanssa asiointi on mukavaa ja vaivatonta. Vastaanotamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita, jotta voisimme olla toiminnassamme entistäkin sujuvampia ja asiakasystävällisempiä.

 

 

- Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua