Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Lue innovaatiosta - kellotaulu suomalaisesta, stabiloidusta visakoivusta

Julkaistu 28 tammikuu 2024

Kellotaulu stabiloidusta visakoivusta

HAVU on ottanut suunnannäyttäjän aseman kellomarkkinoilla varsin lyhyessä ajassa. Viimeisimpänä ennennäkemättömänä innovaationa toimme markkinoille kellon, jonka kellotaulu on valmistettu suomalaisesta, suomessa stabiloidusta visakoivusta. Loimuun pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä.


Mietit varmaan, mistä saimme idean? Vierailimme arvostetun puukontekijän verstaalla Kainuussa vuonna 2022. Siellä pääsimme tutustumaan laadukkaan puukon valmistusprosessiin, jossa puukon kahvassa käytettiin stabiloitua puuta. Stabiloidun puun upea, yksilöllinen värimaailma ja ominaisuudet saivat meidän kiinnostumaan aiheesta. 


Kuten aina, uuden kellon suunnittelu ja testaus on pitkä, mutta sitäkin mielenkiintoisempi prosessi. Kaikki alkaa paperilta rakennetta, värimaailmaa ja yksityiskohtia hahmotellen. Aloitimme Loimun suunnittelun ja puulajien testauksen vuonna 2022, kun huomasimme, että stabiloidun puun käyttö on täysin uusi asia rannekelloissa. Nyt vuonna 2024 sinäkin pääset nauttimaan tästä innovaatiosta. Ole rohkeasti edelläkävijä - valitse HAVU. On aika näyttää hyvältä.


Voit lukea lisää stabiloidusta puusta tästä linkistä.


Mitäs tykkäät? Kuulemme mielellään risuja ja ruusuja uudesta Loimusta. Voitkin halutessasi jättää kommentin tähän blogitekstiin. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja arvostamme erittäin paljon palautetta ja ideoita. Olisiko sinun ideasi vuoden 2026 hittituote?

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua