Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Maailman ensimmäinen kronografi suomalaisesta puusta

Julkaistu 23 syyskuu 2021

Maailman ensimmäinen kronografi suomalaisesta puusta

 

Upea uutuutemme on nyt täällä – julkaisimme juuri jotain ennennäkemätöntä! Tässä on puinen kronografi, miesten rannekello Harju. Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet hieman isompaa miesten kelloa, joka istuu suurempaankin ranteeseen. Tähän tarpeeseen vastaamme tyylikkäällä Harjulla, jonka näyttävä tummaksi käsitelty kellotaulu on kooltaan 44 millimetriä.

Vannoutuneina kelloharrastajina me yrittäjät haluamme luoda jotain uutta ja tyylikästä, mitä ei ole ennen tehty. Harjun suunnittelu alkoi alkuvuodesta 2021, kun päätimme, että haluamme tuoda ensimmäisenä markkinoille suomalaisesta puusta valmistetun kronografin. Nyt voimme ylpeänä julistaa, että tämän vertaansa vailla olevan puisen kronografin muotoilu tulee Oulusta, takuuvarmana HAVU-designina. Puut ja metsät ovat tärkeä osa suomalaisuutta ja suomalaista sielunmaisemaa – me haluamme muistuttaa itseämme juuristamme. Jokainen koivupuinen Harju on osa kaunista vehreää kotimaatamme. 

Mikä on kronografi? Kronografilla tarkoitetaan kelloa, jossa on erillinen ajanottotoiminto. Klassiset kronografikellot ovat todella haluttuja monen kelloharrastajan kokoelmaan, mutta malli on nykyään erittäin suosittu myös muiden kellon käyttäjien joukossa ympäri maailman. Harjun kellotaulussa on ajanottoa varten erilliset pienemmät taulut, joista näet kuluneet minuutit ja sekunnit, sekä ennennäkemättömällä tavalla sijoitettu päivyri.

 

Yhdistelmä laadukkaita suomalaisia materiaaleja, oululaista muotoilua, sekä japanilaista kellokoneisto-osaamista

Koivu on sekä tuntumaltaan, että ulkonäöltään miellyttävä ja vahva puumateriaali, joten se soveltuu erinomaisesti kellon puuosien materiaaliksi. Harju on varustettu tarkkakäyntisellä japanilaisella Hattori Cal. VD53 -koneistolla, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös hyödylliset ajanottotoiminnot. Halusimme isokokoiseen Harjuun laajat kronografin ominaisuudet käyttömukavuudesta tinkimättä – kellon puinen tausta ei hiosta helteellä eikä ole kylmä talvella.

Kellotaulussa on naarmuntumaton safiirilasi, ja kellon runko puuosien alla on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä vesitiiviin. Harju on siis erittäin sopiva valinta, kun etsit kelloa ulkoiluun. Olemme myös vahvasti sitä mieltä, että puinen rannekello on paras vaelluskello, sillä se ei piippaa ilmoituksista luonnon hiljaisuudessa.

 

Näyttävä miesten kello suurempaankin ranteeseen

Harju kruunaa vaatekaappisi jokaisen yhdistelmän – olitpa sitten viettämässä kesälomaa mökillä t-paidassa, ystäväsi häissä puku päällä, tai business casual -tyylillä toimistolla.

Tavallisuuden sijaan me haluamme erottua joukosta. Harju on malliesimerkki kiistattoman upeasta ja uniikista luomuksesta, joka edustaa juuri sitä, mitä mekin – tyyliä ja asennetta. Tämä ensiluokkainen puinen krono käännyttää taatusti katseita, minne tahansa sen kanssa menetkin!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua