Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Mitä päälle pikkujouluihin?

Julkaistu 17 lokakuu 2022

Rusetti pikkujouluihin

Vuosi lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa myös pikkujoulukauden alkua. Pikkujouluja vietetään usein railakkaissa merkeissä mutta se ei tarkoita, etteikö sitä tulisi tehdä tyylillä. Oli kyseessä sitten työpaikan, kaveri- tai harrastusporukan pikkujoulut, näillä vinkeillä tulet olemaan pikkujoulujesi tyylikkäimpiä pukeutujia.

 

Ota huomioon pukukoodi

 

Pikkujoulujen kutsussa on yleensä määritetty pukukoodi, jota on noudatettava asuvalintaa tehdessä. Pikkujouluja on moneen lähtöön, mutta yleensä pukeutumistyyli kallistuu enemmän hieman epämuodollisempaan kuin viralliseen. Laadukas ja istuva puvuntakki sekä suorat housut ovat juhlapukeutumisen kulmakiviä, mutta pikkujouluissa puvun voi huoletta jättää kaappiin, mikäli kaipaa jotain rennompaa puettavaa - ellei kyseessä ole virallisemmat business casual -pukukoodia noudattavat juhlat.

Smart casual on termi, johon törmää yleisimmin pikkujoulusesongin keskellä. Smart casual -pukukoodi tarkoittaa rentoa mutta siistiä asua, mikä sallii huolettomamman lähestymisen väreihin, kuoseihin ja asusteisiin, kunhan itse asukokonaisuus on edustava.

 

Tuo persoonasi esille

 

Oli pukukoodi mikä tahansa, voit huoletta tuoda oman persoonallisuutesi esille pikkujouluissa. Rennommalla pukeutumisella saa kohotettua niin omaa kuin kanssajuhlijoiden juhlafiilistä, esimerkiksi kruunaamalla asukokonaisuuden erottuvalla asusteella.

Sopisiko sinun pikkujouluasuusi visakoivusta tai pähkinäpuusta valmistettu puurusetti? Ekologinen ja elegantti puurusetti on takuuvarma keskustelunavaus perinteisten kangasrusettien joukossa, ja se viestii myös välittäväsi kestävistä valinnoista. HAVU-puurusettia on ilo käyttää juhlissa, eikä sitä tee mieli ottaa edes jatkoilla pois sen keveyden vuoksi.

 

Onko tukka hyvin, näkyykö kello?

 

Pikkujouluihin on enemmän kuin sopivaa laittaa myös tyylikäs kello ranteeseen. Tyylikkäät ja puoleensavetävät puiset rannekellot soveltuvat juhlaan loistavasti. Puun ehdoton vahvuus on sen erinomainen käyttötuntuma, jonka ylivertaisuuden voi ymmärtää vain kokemalla sen itse.

HAVU-kelloista täydellisen juhlakellon tekee niiden hillitty mutta tyylikäs ulkonäkö sekä juuri oikea koko. Kaikissa kelloissamme on reilusti säätövaraa rannekkeen pituuden suhteen, ja kellotaulun leveydessä on otettu huomioon miesten ja naisten mieltymykset.

HAVU-kello on paitsi tyylikäs asuste, on se myös käytännöllinen. Juhlimisen keskellä voit helposti tarkastaa kellonajan ilman, että joudut kaivamaan puhelimen esille. Tällöin pystyt keskittyä tärkeimpään - juuri siihen hetkeen työkavereidesi tai ystäviesi ympäröimänä.

Onnistuneet pikkujoulut alkavat onnistuneesta asuvalinnasta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä pikkujoulupukeutumisesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! 😊

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua