Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Mukavaa juhannusviikkoa!

Julkaistu 20 kesäkuu 2021

Havu Hiili - unisex rannekello

 

Kesä on lähtenyt mukavasti käyntiin ja Havu-puukellot ovat löytäneet tiensä yhä useamman suomalaisen ranteeseen. Havun verkkokauppa avasi ovensa kesällä 2020 ja siitä eteepäin vuosi onkin kulunut nopeasti uutta oppien ja kokemuksia keräten. Suuri kiitos teille asiakkaillemme tuesta, palautteesta ja yhteydenotoista.


Tiimimme kasvoi hiljattain myös yhdellä uudella osaajalla. Havun sosiaalisen median puikkoihin astuu pian uusi tiimiläinen valmiina tarjoamaan seuraajillemme entistä mielenkiintoisempaa sisältöä tuotteistamme sekä Havun arjesta. Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Havun Instagramia, Facebookia ja TikTokkia! Kaikki tilit löydät käyttäjällämme @havuwatches. 

 

Käynnissä ollut Korpi - automaattikellon ennakkomyynti on edelleen vauhdissa, eikä toimituksia tarvitse odottaa enää kauaa. Vielä riittää ennakkotilattavia kappaleita hintaan 299€ (norm. 369€), ole siis nopea, jos haluat tilata omasi huikeaan tarjoushintaan! 


Me Havulla lomailemme juhannusaaton sekä juhannuspäivän, joten tilaukset lähtevät viikonlopun aikana liikenteeseen päivän tai parin viiveellä. Paketit liikkuvat normaalisti taas juhlapyhien jälkeen.Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta kaikille!

 

- Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua