Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Näin valitset sinulle sopivan puisen rannekellon

Julkaistu 16 elokuu 2022

Lastu-kello hyllyllä


Mihin tulee kiinnittää huomioita valitessasi juuri sinulle sopivaa rannekelloa? Mieti arvojasi ja mieltymyksiäsi – mikä on sinulle tärkeintä? Arvostit sitten kauniita muotoja, eleetöntä minimalistisuutta, tai esimerkiksi kestävää rakennetta ja funktionaalisuutta – Havun valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

 

Materiaalit

HAVU-kelloissa käytetään vain parhaimpia materiaaleja, jotka viimeistelevät asuyhdistelmän käyttömukavuudesta tinkimättä. Kuin puut metsässä, myös puukellomme kestävät ajan hammasta kestävien puumateriaalien vuoksi. Käytämme kelloissamme eri puulajeja, jotka kaikki soveltuvat päivittäiseen käyttöön. Mikä niistä on sinulle sopivin? Se riippuu, mikä miellyttää eniten silmääsi. 

Ehkä haluat kelloosi kotimaisen designin lisäksi myös suomalaista puuta, kuten Korpi- ja Harju-kellomme koivua tai Aava-kellomme visakoivua. Trooppisia sävyjä kaipaavalle valikoimastamme löytyy muun muassa santelipuusta valmistettu Hiili ja zebrapuusta valmistetut Usva, Viima, Väre ja Lastu. Valikoimamme sisältää myös nimensä mukaisesta kirsikkapuusta valmistetun Kirsikan sekä oliivipuun koristavan Tuohen.

 

Tiesitkö, että hyödynnämme puun ainutlaatuista sileyttä ja keveyttä myös kellojen takakansissa. Näin takaamme ensiluokkaisen käyttömukavuuden – joka päivä.

 

Koko

Kiinnitä huomiota sekä ranteesi että vartalosi kokoon valitessasi kelloa, jotta kellotaulun koko on sopiva sinulle. Jos rannekello on liian iso, se voi näyttää hassulta. Liian pieni taas näyttää hauraalta.

HAVU-kellojemme rannekkeen pituuden voi säätää jokaiselle sopivaksi, mutta kellotaulun koko vaihtelee kellomallin mukaan. Valitsemalla jonkin Unisex-malleistamme, voimme taata kellon sopivan ranteeseen kuin ranteeseen niin kokonsa kuin ulkomuotonsa puolesta. Unisex-kellomme, kuten kestosuosikkimme Hiili, ovat saatavilla 40mm millimetrin kellotaululla, minkä vuoksi ne sopivat jokaiselle miehelle ja naiselle.

Mikäli omaat siromman ranteen, löydät valikoimastamme pienemmät, 36–38 millimetrin kellotaululla varustetut naisten kellot. Suuriranteisille miehille meillä on tarjota 44mm Harju-kello.

 

Värit

Rannekellon väri on myös pitkälti makuasia. Ennen värin valintaa, mieti vaatetuksesi väritystä. Sopiiko kellosi yleiseen habitukseesi? 

Minimalistiseen makuun meillä on hillittyjä malleja kuten naisten, puun kauniisti värjäämä Tuohi tai miesten mustavalkoinen Noki. Katseenkääntävistä viimeistelyistä pitäville meidän valikoimassamme muun muassa naisten ruusunkultaisilla yksityiskohdilla varustettu Kirsikka sekä upea suomalaisen visakoivun kuvioima unisex-mallimme Aava

 

Eikö lempiväriäsi löydy valikoimastamme? Piristä kelloa HAVU-vaihtorannekkeella. Oli etsimäsi väri sitten ruusunkeltainen tai vaikkapa musta - vaihtorannekkeella saat kellosta juuri itsesi näköisen! Lukuisten värivaihtoehtojen lisäksi voit valita rannekkeen materiaaliksi joko nahkan, metallin, tai tekstiilin. Voit lukea lisää vinkkejä sopivan rannekkeen valinnasta täältä.

 

Yksityiskohdat

Mikäli kaipaat kelloosi erikoisuuksia, tutustu Korpeen tai Harjuun. Korpi on skeleton-automaattikello, josta näkee koneiston toiminnon lasin läpi – eikä se tarvitse paristoja. Harju taas on kronografi, joka yhdistää kelloon ajanotto-ominaisuuden.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua