Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Puisen rannekellon ekologisuus

Julkaistu 01 marraskuu 2022

Visakoivua kellon valmistukseen

Ympäristöystävällisyys on ollut meille avainasemassa aina alkutekijöistä saakka. Havun tarina sai alkunsa pilkkireissulla suomalaisen havumetsän ympäröimänä Taivalkoskella. Vannoutuneina kelloharrastajina ja luonnon ystävinä meille oli selvää, että tämä pohjoinen sielunmaisema olisi taltioitava rannekelloon, ja materiaaliksi kelpaisi vain kaikkein paras – puu. HAVU-kelloissa heijastuu meidän rakkautemme luontoa kohtaan ja intohimo rannekelloihin. Lue miten ekologisuus ja kestävä kehitys näkyy Havun toiminnassa..

 

Luonnonmateriaalien hyödyntäminen

Puu materiaalina on kestävä ja ekologinen valinta, siksi käytämme kelloissamme puulajeja kaikkialta maailmasta, hiilijalanjälki huomioon ottaen. Kun kellon raaka-aineena käytetään puuta, luonto huolehtii siitä, että kahta samanlaista kappaletta ei ole. Jokaisessa tuotteessamme näkyy puun erilaiset elävät kuvioinnit ja värit – juuri tämä tekee HAVU-kelloista ainutlaatuisia.

 

Aava-unisex rannekello

 

Suomalaisena yrityksenä meille on tärkeää käyttää tuotteissamme mahdollisimman paljon kotimaisia puulajeja, jotka hankimme paikallisilta puuntuottajilta. Suomalaisen puun, kuten kovuudeltaan erinomaisen koivun hyödyntäminen takaa, että tuotteemme kestävät kovempaakin käyttöä hyvin pitkän ajan. Suomalainen puu pääsee oikeuksiinsa sen kruunatessa tarkkaan Oulussa suunnitellun muotoilun, jossa yhdistyy pohjoinen tyyli ja asenne. Suomalaisesta puusta valmistetut Aava-, Harju- ja Korpi-kellomme ovat rakkauskirjeemme suomalaiselle työlle, metsälle ja luonnolle.

 

Pienillä teoilla on suuri merkitys

Toimintatapamme on rakennettu kunnioittamaan mahdollisimman paljon luontoa aina pieniin yksityiskohtiin saakka. Meille oli tärkeää alusta alkaen tehdä kestäviä valintoja, jotta voimme omalta osaltamme säästää maapallon resursseja niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi muovin sijaan käytämme pakkausmateriaaleissamme uusiutuvaa puuta: toimitamme jokaisen puukellomme kauniissa, puisessa rasiassa, jossa kelloa voi säilyttää sen ollessa pois ranteesta.

Pienistä teoista puheen ollen. Käytämme uudestaan kaikki pahvilaatikot, jotka vastaanotamme. Pala kerrallaan, pienillä ja suurilla valinnoilla.

 

HAVU-kellot on tehty kestämään

Kellomme on tehty kestämään: jokainen rannekello käsitellään puulle sopivalla öljyllä, jotta ne kestävät ajan hammasta mahdollisimman hyvin. HAVU-kellot ovat analogisia kvartsi- ja automaattikelloja, joiden koneistojen toimintaperiaatteet ovat toimineet samalla tavalla vuosisatoja, eikä niissä ole täten vaaraa vanhentuneesta teknologiasta. HAVU-kellot ovat siis paitsi ajattomia tyyliltään, on ne myös sitä toiminnaltaan. Hyvällä huolenpidolla, kellomme ei hetkessä vanhene.

 

 

HAVU-puukellot viimeistelevät tyylisi tilanteessa kuin tilanteessa, antaen sinusta vastuullisen ensivaikutelman. Kellomme valmistamisessa ympäristö on toden totta huomioitu, ja kellot ovat kaiken lisäksi tyylikkäitä ja äärimmäisen kevyitä. Kestävä valinta ei vaadi kompromissia vastuullisuuden, tyylikkyyden tai käyttömukavuuden välillä. Valitse HAVU.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua