Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Puiset korvakorut – uutta valikoimassa

Julkaistu 15 tammikuu 2023

Puiset korvakorut – uutta valikoimassa

Puiset korvakorut – uutta valikoimassa

 

Puiset korvakorut ovat kestävä ja ekologinen vaihtoehto metallisille tai muovisille koruille. Suomalainen koivuvanerista valmistettu korvakoru on sinulle täydellinen valinta, jos haluat lisätä asuusi luonnonmukaista tai maanläheistä tyyliä ympäristöystävällisen luonnonmateriaalin koristamana. Korun kaikki metalliosat on valmistettu aidosta hopeasta.

 

Suomalaista designia, suomalaisesta puusta

 

Havun puiset korvakorut ovat valmistettu alusta loppuun Suomessa. Suunnitteluvaiheessa oli selvää, että designin tulisi kuvastaa suomalaista luontoa muiden tuotteidemme mukaisesti. Materiaaliksi valikoitui korkealaatuinen suomalainen koivuvaneri, ennen kaikkea sen ulkonäön, kestävyyden ja tietenkin kotimaisuuden vuoksi. Koivuvaneri on uusiutuva ja kestävä materiaali, jonka upea vaalea koivupinta on kuin tehty korussa käytettäväksi. Puiset korvakorumme valmistetaan parhaan lopputuloksen mahdollistamiseksi teknologiaa ja konetuotantoa hyödyntäen.

 

Neljä mallia – näyttävään ja sirompaan makuun


Puisista korvakoruistamme on saatavilla neljä eri mallia: kaksi näyttävämpää juhlavampiin tilaisuuksiin soveltuvaa mallia, sekä kaksi sirompaa vaihtoehtoa juhla tai arkikäyttöön. Kaikkia kokovaihtoehtoja yhdistää samat ominaisuudet: ne tehty kestämään, niitä on mukava käyttää ja niiden design on monikäyttöisen tyylikäs, mikä antaa viimeisen silauksen asulle kuin asulle. Korkealaatuiset HAVU puukorvakorut ovat oiva lisä jokaiseen tyyliin.

 

Ekologisuus edellä


Havun tuotteet ovat kestäviä niin ekologisuuden kuin kestävän kulutuksen suhteen, eikä uudet korvakorumme ole poikkeus. Luonnosta inspiroituneet korvakorut ovat saaneet puuraaka-aineensa kestävästi hoidetuista metsistä, ja ne ovat materiaalinsa ansioista myös erittäin ekologisia.

 

Tutustu HAVU puukorvakorujen valikoimaan täältä, ja ihastu luonnonläheiseen kestävään designiin, joka on varma valinta arjessa ja juhlassa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua