Ostoskori

Sulje

Ilmainen ja nopea toimitus, 1-3 arkipäivää. 50 päivän tyytyväisyystakuu.

Puiset rusetit – uutta valikoimassa

Julkaistu 12 joulukuu 2022

Puiset rusetit – uutta valikoimassa

Toimme jälleen uutuuksia valikoimaamme – tällä kertaa tyylikkäät puiset rusetit. Puusta valmistettu rusetti on koriste, joka kruunaa juhlapukeutumisesi tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Havun näyttävä, elegantti ja äärimmäisen tyylikäs puinen rusetti kaulallasi viestit välittäväsi kestävistä valinnoista.

 

Rusetti suomalaisella designilla

Tuttuun tapaan, rusettien suunnitteluprosessi alkoi puhtaalta pöydältä, apuna vain kuppi kahvia, kynä ja tyhjä paperi. Suunnittelimme rusetin, joka ottaa vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja perinteisistä materiaaleista, kunnioittaen yleisajatusta kauniista ja yksinkertaisesta rusetista. HAVU-puurusetin design perustuu kestävään kehitykseen ja luonnonvarojen käyttöön tehokkaasti: tarkasti valitut materiaalit, tumma pähkinäpuu ja vaalea suomalainen visakoivu kestävät aikaa ja ovat tyylikkäiden pintakuvioidensa vuoksi täydellinen valinta koristamaan rusettia.

 

Erotu eduksesi juhlassa

Puinen rusetti on persoonallisuutensa lisäksi ennen kaikkea ekologinen ja kestävä valinta perinteisten kangasrusettien sijaan. Puinen rusetti on tyylikäs asuste, jota on ilo käyttää juhlissa, eikä sitä tee mieli ottaa pois edes juhlien päätyttyä sen keveyden vuoksi. HAVU-puurusetti päälläsi erotut helposti juhlatilaisuuksissa eduksesi: ekologinen ja elegantti puurusetti on takuuvarma keskustelunavaus perinteisten kangasrusettien joukossa, ja puisen rusetin kantaja viestiin väistämättä tyylitajustaan ja kestävistä valinnoistaan. Samanaikaisesti näytät erittäin hyvältä, ja eikö olisi aika näyttää hyvältä?

 

Rusetti on ajaton klassikko, mikä lisää aavistuksen hienostuneisuutta ja eleganssia asuusi. Puinen rusetti on tämän päivän valinta, eritoten ekologisuutensa ansiosta – etenkin kun haluat tuoda hivenen persoonallisuutta tyyliisi ja ehkä erottua joukosta. Oikein käsitelty puu kestää aikaa ja käyttöä. Tutustu rusettivalikoimaamme hyppää mukaan jälleen uuteen lukuun Havun tarinassa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua