Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tästä alkaa Havun blogi - kuulumisia ja paljastuksia

Julkaistu 02 toukokuu 2021

Hei, ja tervetuloa Havun blogiin!


Kevät on jo pitkällä ja luonto kukoistaa yhä kauniimmin sen herätessä hiljalleen vihreään loistoon. Uusia tuulia puhaltaa myös Havulla, ja blogin lisäksi pieniä uudistuksia ja tuoreita aluevaltauksia muun muassa sosiaalisen median puolella onkin voinut bongailla sieltä ja täältä. Niiden lisäksi luvassa on kuitenkin jotain vielä hienompaa, josta haluamme kertoa teille pian lisää. Mennään suoraan asiaan:


Pitkän ja hartaan työn tuloksena pääsemme vihdoinkin paljastamaan teille viimeaikaisen projektimme. Muutaman päivän päästä julkaistaan Havun uusi kellomalli, joka tulee olemaan osittain hyvinkin erilainen kuin aikaisemmat Havu-kellot. Edelleenkin puu on kaiken keskiössä, ja tässä mallissa se on päässyt oikeuksiinsa erityisellä tavalla. 

 

Uusi lippulaivamme, vuoden 2021 kellouutuus lanseerataan siis pian. Kellossa yhdistyy suomalainen puu, pohjois-suomalainen muotoilu sekä jotain, mikä pitää kokea itse. Sen vuoksi kehotammekin tilaamaan Havun uutiskirjeen, jolla saat paitsi ensimmäisenä tiedon uudesta mallistamme, pääset myös ensimmäisten joukossa hyödyntämään ennakkotilaajan edut.

 

Pysy siis kuulolla. Havun Blogi

 

Blogissamme pidämme rennon, meidän näköisen tyylin. Blogin tarkoituksena on tarjota teille niin mukavaa ja rentoa luettavaa kuin informatiivista sisältöä Havun ajankohtaisista asioista. Otamme mielellämme vastaan niin palautetta kuin kommentteja aiheisiin ja sisältöön, joten olet erittäin tervetullut lähestymään meitä niin sähköpostilla kuin somessa! 


Blogia edeltää aina tiivis uutiskirje, jossa sivutaan postauksen aihetta ja vinkataan tulevista tapahtumista. Suosittelemme siis liittymään tilaajiksi, sillä silloin saat ensimmäisenä tiedon tulevista kampanjoista, uutuuksista ja muista mielenkiintoisista tempauksista. Uutiskirjeen tilaus ei velvoita mihinkään ja sen voi halutessaan peruuttaa milloin tahansa.


Toivottavasti olet löytänyt myös sosiaalisen median kanavamme. Käyttäjänimi @havuwatches ohjaa sinut puisten kellojen ihmeelliseen maailmaan niin Instagramissa kuin TikTokissakin, joten ota tilit seurantaan ja tule mukaan osaksi puisten rannekellojen vallankumousta.

 

- Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua