Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vuoden kellouutuus 2021 - Korpi

Julkaistu 07 toukokuu 2021

Korpi - unisex automaattikello

 

 

Nyt se on vihdoinkin täällä. Toivotetaan tervetulleeksi valikoimamme upea uutuuskello, Korpi.

Suomen metsistä inspiroituneena Oulussa suunniteltu automaattikello, jonka sydämenä sykkii huippulaadukas Miyota 8N24 automaattikoneisto. Materiaaleina kellossa käytetään suomalaista koivua ja metalliosissa ruostumatonta terästä. Lasina tässä kellossa toimii naarmuuntumaton safiirilasi. Kellon tarkemmat tekniset tiedot löydät sen tuotesivulta.

Me yrittäjät olemme jo pitkään olleet intohimoisia kelloharrastajia, sillä ihailemme tyylikkäitä ja huoliteltuja rannekelloja. Automaattikellot ovat tekniikkansa vuoksi kiinnostavia ja siksi Korpi onkin ollut meille erityinen projekti. Halusimme tuoda markkinoille meidän näköisen automaattikellon, joka on kiistattoman tyylikäs ja jota käytämme mielellään itse. Korpi on täysin uniikki malli, jonka suunnittelu polkaistiin käyntiin viime vuoden puolella. Siitä tiiviisti lisää tässä postauksessa.

 

 

 

Korpi - kellon matka valikoimaamme


Prosessi lähtee aina liikkeelle ideasta. Idea puiseen automaattikelloon ehti kypsyä jo hyvän tovin ja pikkuhiljaa lähdimmekin selvittämään mallin valmisteluun liittyviä käytännön asioita ja pohtimaan mahdollista designia. Puisia automaattikelloja ei niihin aikoihin tainnut olla markkinoilla vielä lainkaan, joten suunnittelun sai sen myötä aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

Yksi tärkeimmistä elementeistä uuden mallin suunnittelussa oli kellossa käytettävät materiaalit. Ensin teimme karkean rajauksen haluamiimme vaihtoehtoihin, joista kokeilun ja testaamisen kautta materiaaliksi valikoitui suomalainen koivu. Koivussa niin ulkonäkö kuin tuntuma sopivat uuteen malliimme täydellisesti. Muutama suunnitteluvaiheessa herännyt idea kompastui jo heti alkuunsa ja joistain keksinnöistä jouduimme luopumaan vielä loppumetreillä, sillä halusimme Korpi - kellon olevan vaatimattomasti täydellinen kokonaisuus ilman kompromisseja.

                                                                              

Kellon yksi erityinen ominaisuus on puolittainen skeleton-lasi, joka paljastaa kellon sisällä käyvän koneiston. Mielestämme koneiston liikettä on paras seurata niin, ettei kelloa tarvitse ottaa pois ranteesta. Siksi muotoilimme kellotaulun niin, että koneisto vangitsee katseesi aina aikaa katsoessasi.  

Kun saimme valmiin version käsiimme, aloitettiin kellon valokuvaus ja materiaalin työstö. Pian pääsimmekin valmistelemaan ennakkomyynnin avaamista. Suunnittelun, kokeilun ja valmistelujen jälkeen Korpi on vihdoinkin valmis ihastuttamaan suomalaiset ja edustamaan kaikkea sitä, mitä me Havulla haluamme olla: mutkattomuutta, tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä.

Valitsemalla Havun tuet kotimaista pienyrittäjyyttä ja autat meitä levittämään puisten kellojen ilosanomaa yhä laajemmalle yleisölle. Rannekello on asusteiden kuningas ja asukokonaisuuden kruunu. Puu on materiaalina erinomainen, kevyt, kestävä ja kaunis.

Korpi kokoaa kaiken sen, mitä huippuluokan rannekellolta voi vaatia. Toivottavasti pidät kellosta ja kokeilet sitä rohkeasti. 

 

- Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua