Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Black Week

Black Friday on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten ostokäyttäytymisessä. Aiemmin musta perjantai oli yksi päivä, kun nykyisin puhutaan Black Weekistä. Näemmekö tulevaisuudessa jopa kokonaisen Black Monthin? Black Friday oli aiemmin amerikkalainen tapa, josta se on laajentunut ympäri maailmaa.

 

Useat suomalaiset ovat innostuneet toteuttamaan joululahjaostoksensa Black Weekin ympärillä. Me HAVU:lla olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja siksi otamme tämän huomioon Black Weekin kampanjoissa. Black Weekin kampanjoista saat usein hankittua laadukkaat joululahjat edullisesti.

 

Nyt voit hemmotella itseäsi uudella tyylikkäällä asusteella, tai hyödyntää tämän täydellisen tilaisuuden ja hankkia upeat joululahjat läheisillesi hyvissä ajoin. Puinen kello on takuuvarma valinta lahjaksi, sillä jokainen kello on yksilöllinen.

 

Kiitos kun olet mukana tukemassa suomalaista perheyritystä ja tekemässä vastuullisia valintoja. Kun mietitään vastuullisia valintoja ja lähemmän tarkastelun kestävää lahjaa, tulee puinen kello helposti mieleen. Kukapa ei mielellään antaisi lahjaksi suomalaisesta puusta valmistettua tuotetta?