Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Äitienpäivälahja

Äitienpäivän juuret vievät 1900-luvun alkupuolelle, jolloin Yhdysvalloissa vietettiin ensimmäistä kertaa äitienpäivää, minkä jälkeen se vakiintui kansalliseksi juhlaksi. Äitienpäivää juhlitaan toukokuun toisena sunnuntaina, ja tänäkin vuonna 9.5.2021 muistamme rakkaita äitejä ja isoäitejä niin lämpimillä sanoilla kuin kauniilla lahjoilla.

Haluaisitko antaa äidillesi jotain, josta hän iloitsee pitkään ja kantaa mukanaan kauniina muistona lahjan antajasta?

HAVU-rannekello on tyylikäs ja kestävä lahjaidea äidillesi ja isoäidillesi. Puinen kello on aina yksilöllinen, kuten ainutlaatuiset ja upeat äiditkin ovat. Verkkokaupastamme löydät kauniit naisten rannekellot sekä upeat unisex-kellot, joista löydät varmasti sopivan mallin lahjapakettiin käärittäväksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä kellon valintaan liittyen - autamme Sinua mielellämme!

Mikäli tilaat kellon suoraan vastaanottajan osoitteeseen ja haluat liittää kellon mukaan henkilökohtaisen viestin, kirjoita tilauksen lisätietoihin toivomasi teksti ja me välitämme viestin äidillesi tilauksen mukana. Paketoimme kellon halutessasi myös maksutta lahjapaperiin.

Viimeistele tilauksesi 6.5.2021 mennessä, jotta kello ehtii varmasti perille ennen äitienpäivää. Kaikkiin tilauksiin ilmainen toimitus ja täysi tyytyväisyystakuu - lue lisää verkkosivuiltamme!

Lämpimästi tervetuloa ostoksille.