Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU Joululahjaksi

Joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea?

 

Täydellisessä lahjassa on yleensä jotain omaperäistä, yksilöllistä sekä viitteitä siitä, että tunnet lahjan saajan. Arvostaisiko hän yksilöllistä puista rannekelloa?

 

HAVU:n puinen rannekello on loistava idea joululahjaksi.

 

Meiltä löydät sopivan puisen rannekellon tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jos etsit kelloa miehelle, meiltä löydät sopivan kellon. Ennen puvun kanssa käytettiin ”pukukelloa”, kun taas nykyään on enemmän kuin hyväksyttävää käyttää näissä tilanteissa puista rannekelloa. Puinen rannekello sopii loistavasti asuun kuin asuun, joten voit olla lahjasi kanssa huoletta.

 

Jos taas etsit täydellistä joululahjaa naiselle, huomaat pian, että meiltä löydät etsimäsi. Meidän valikoimastamme löydät yksinkertaisen tyylikkäitä kelloja sekä myös kelloja, joissa on hieman koristeellisia yksityiskohtia. Rannekelloihimme löytyy myös laaja valikoima erilaisia vaihtorannekkeita, joilla rannekellon ilmettä on helppo muuttaa vuodenaikaan tai vaikkapa erilaisiin juhliin tai asusteisiin sopivaksi. 

Meiltä löydät myös unisex -rannekelloja. Moni suosituimmista kelloistamme onkin juuri unisex -rannekello.

 

Kun ostat lahjasi meiltä, tuet Oululaista perheyritystä. Meille tyytyväinen asiakas on koko toiminnan kulmakivi, joten lupaammekin kaikille joululahjoille vaihto- ja palautusoikeuden 31.1.2022 asti. Lähetämme kellot samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Näin varmistamme omalta osaltamme, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteen mahdollisimman pian.

Jos tarvitset apua lahjan valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä.