Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Naistenpäivälahja

Naistenpäivä on monessa maassa virallinen juhlapäivä, jota vietetään maaliskuun 8. päivä. Naistenpäivänä miehet perinteisesti kunnioittavat läheisiä naisiaan, kuten äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään tai työkavereitaan pienillä lahjoilla ja muistamisilla. Yllättäisitkö läheisesi tänä vuonna näyttävällä, puisella rannekellona, joka säilyy arvokkaana muistona pitkään?

Lahja on merkityksellinen symboli yhdessä koetuista hetkistä. Se herättää tunteita ja saa palaamaan takaisin niin hetkeen kuin ihmiseen. Ajaton rannekello on loistava lahjaidea, sillä se pääsee varmasti käyttöön ja toimii luottovarusteena tilanteessa kuin tilanteessa. Anna läheisellesi tänä vuonna pala luontoa – tyylikkäästi.

Puinen kello sopii jokapäiväiseen käyttöön loistavasti. Se piristää arjen pukeutumista ja täydentää juhlavampaakin kokonaisuutta. Puu on kevyt materiaali, joka on myös erittäin miellyttävä käytössä. Eläväpintainen ja ajaton puu tuo asusteisiin näyttävyyttä ja takaa sen, että jokainen kappale on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

Valikoimastamme löydät takuulla mieleisen naistenpäivälahjan. Naisten kelloista Kirsikka ja Ruusu hurmaavat ruusukullanvärisillä yksityiskohdillaan, kun taas klassinen Tuohi sovittaa valkoisen kellotaulun ja vaalean oliivipuun kauniisti yhteen. Tumma ja tyylikäs Pisarakaan ei jää huomaamatta kellotaulunsa kimaltavien yksityiskohtien vuoksi. Valikoimastamme löydät naisten mallien lisäksi myös Unisex-malleja, jotka istuvat kaikkien ranteisiin täydellisesti.

Tilaamalla 3.3.2021 mennessä, varmistat että tilaus ehtii perille naistenpäiväksi. Lähetämme kellot aina samana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksestasi, jotta tuotteesi saapuisivat perille mahdollisimman nopeasti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä sopivan kellon tai rannekkeen valinnassa – Tervetuloa naistenpäiväostoksille verkkokauppaamme!