Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU Ystävänpäivälahjaksi

Ystävänpäivä lähestyy! Yllätä ystäväsi tai rakkaasi yksilöllisellä lahjalla – verkkokaupastamme löydät upeat puiset rannekellot niin arkeen kuin juhlaan.

 

Lahjan antaminen on merkki välittämisestä. Jälleen 14. helmikuuta vietämme Ystävänpäivää, jolloin on aika muistaa tärkeimpiä ihmisiä niin lämpimillä teoilla, kuin myös perinteiden mukaan konkreettisella lahjalla.

 

Ystävänpäivälahja poikaystävälle, vaimolle tai parhaalle ystävälle on arvokas symboli yhdessä koetuista hetkistä. Lahja herättää tunteita sekä saa palaamaan takaisin niin hetkeen kuin ihmiseen. Kello on merkityksellinen muisto, joka pääsee varmasti käyttöön ja toimii luottovarusteena tilanteessa kuin tilanteessa. Anna läheisellesi tänä vuonna pala luontoa – tyylikkäästi.

 

Tilaamalla 9.2.2021 mennessä, varmistat että tilaus ehtii perille ystävänpäiväksi. Lähetämme kellot aina samana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksestasi, jotta tuotteesi saapuisivat perille mahdollisimman nopeasti.

 

Puu on kevyt ja miellyttävä materiaali, joka tuo tyyliä ja asennetta pukeutumiseen. Puiset HAVU kellot ja rannekkeet sopivat jokapäiväiseen käyttöön niin piristämään arjen asukokonaisuutta kuin täydentämään juhlapukeutumista. Eläväpintainen ja ajaton puu tuo asusteisiin näyttävyyttä ja takaa sen, että jokainen kappale on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

 

Valikoimastamme löydät mieleiset kellot moneen makuun. Naisten kelloista klassinen ja näyttävä Kirsikka sopii loistavasti simppeliin mutta huoliteltuun tyyliin. Unisex -rannekellona naisille ja miehile sopiva seeprapuinen Viima on hyvä valinta esimerkiksi modernille pukeutujalle, jonka asukokonaisuus kaipaa uutta, ainutlaatuista katseenkääntäjää. 

Miesten valikoiman kestosuosikki, kokomusta Noki toimii asustevalikoiman luottotuotteena, sillä se istuu niin neuleen kuin kauluspaidan kylkeen mainiosti. Sinä kuitenkin tunnet läheisesi parhaiten, joten tutustu rohkeasti koko mallistoomme ja yllätä rakkaasi tänä vuonna hänen persoonaansa ja tyyliinsä sopivalla, ajattomalla ja tyylikkäällä rannekellolla.

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä sopivan kellon tai rannekkeen valinnassa – Tervetuloa ystävänpäiväostoksille verkkokauppaamme!