Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Mitä Ystävänpäivälahjaksi?

Ystävänpäivä lähestyy! Yllätä ystäväsi tai rakkaasi yksilöllisellä lahjalla – löydät verkkokaupastamme upeat puiset rannekellot niin arkeen kuin juhlaan.

 

Lahjan antaminen on merkki välittämisestä.

Vietämme jälleen Ystävänpäivää helmikuun 14. päivänä. Perinteiden mukaan on siis aika muistaa tärkeimpiä ihmisiämme lämpimillä teoilla ja merkityksellisillä lahjoilla. Meiltä löydät parhaat lahjaideat 2022.  

Ystävänpäivälahja poikaystävälle, vaimolle, kumppanille tai parhaalle ystävälle on arvokas symboli yhdessä koetuista hetkistä. Lahjat herättävät tunteita, sekä tuovat mieleen tärkeitä muistoja ja rakkaita ihmisiä. Kello on merkityksellinen ja aikaa kestävä lahja, joka pääsee takuulla käyttöön — puinen HAVU toimii luottovarusteena tilanteessa kuin tilanteessa. 

 

Anna läheisellesi lahjaksi pala luontoa – tyylikkäästi.

Puu on kevyt ja miellyttävä materiaali, joka tuo tyyliä ja asennetta pukeutumiseen. Puiset HAVU-kellot ja rannekkeet sopivat jokapäiväiseen käyttöön piristämään arjen asukokonaisuuksia, sekä säväyttävään juhlapukeutumista. Eläväpintainen ja ajaton puu takaa sen, että jokainen HAVU-kello on yksilöllinen ja ainutlaatuinen – aivan kuten rakkaat läheisemmekin.

 

Parhaat lahjavinkit 2022

Valikoimastamme löydät mieleiset kellot moneen makuun. Naisten kelloista klassinen ja näyttävä Kirsikka sopii loistavasti simppeliin, mutta huoliteltuun tyyliin. Kaikille sopiva seeprapuinen unisex rannekello Viima on hyvä valinta modernille pukeutujalle, joka kaipaa uutta ainutlaatuista katseenkääntäjää. 

Miesten valikoiman kestosuosikki, puinen kronografi Harju on takuuvarma valinta tyyliä ja laatua arvostavalle kumppanille tai ystävälle. Kokomusta Noki-rannekello on myös hieno lahja miehelle, sillä se toimii asustevalikoiman luottotuotteena istuen niin neuleen kuin kauluspaidan kylkeen mainiosti.

Sinä tunnet läheisesi parhaiten, joten tutustu rohkeasti koko mallistoomme ja yllätä rakkaasi tänä vuonna hänen persoonaansa ja tyyliinsä sopivalla, ajattomalla ja tyylikkäällä rannekellolla.

 

Tilaamalla 9.2.2022 mennessä varmistat, että tilaus ehtii perille ystävänpäiväksi. Lähetämme kellot aina samana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksestasi, jotta tuotteesi saapuisivat perille mahdollisimman nopeasti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sopivan kellon tai rannekkeen valinnassa. Tervetuloa ystävänpäiväostoksille verkkokauppaamme!