Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Inttikello

Lähestyykö asepalvelus ja mietit mikä on paras kello armeijaan? Ei hätää, listasimme inttikellon tärkeimmät ominaisuudet armeijassa pärjäämiseksi, oli palvelusaikasi sitten 165, 255 tai 347 päivää.

 

Millainen kello armeijaan?

Tornihuhuista huolimatta, intissä et tarvitse erikoisominaisuuksia kelloon. Unohda siis inttirolex. On turha maksaa ominaisuuksista, joita ei tarvitse kuten esimerkiksi herätyskellosta - inttikaverisi kyllä pitävät huolen siitä, että heräät kipinävuoroosi. Paras inttikello on hintalaatusuhteeltaan erinomainen ja siitä löytyy armeijan harmaissa tarvittavat tärkeimmät ominaisuudet: käyttömukavuus, keveys ja helppolukuinen kellotaulu.

Kun valitset kellon inttiin, on tärkeää panostaa käyttömukavuuteen. Rannekellon ollessa ranteessa 24/7 talvella ja kesällä, on puukello mainio valinta. Vaikka saapuisit armeijaan tammikuun tai heinäkuun saapumiserässä - puukello ei tunnu kylmältä pakkasen keskellä tai hiosta auringon paahtaessa. HAVU:n puukelloissa käytetty puu myös naamioituu erinomaisesti Suomen luonnossa. Etenkin suomalaista koivua sisältävät Harju ja Korpi -kellot omaavat materiaalinsa vuoksi ainutlaatuisen hyvän maastoutumiskyvyn metsän keskellä tetsatessa.

HAVU-kellojen kevyt puumateriaali tekee niistä oivan inttikellon. Keveys tekee siitä huomaamattoman, kun kellonaikaa ei tarvitse vahdata. Tarpeen tullen kuitenkin saat ranteestasi nopeasti tiedon senhetkisestä ajasta.

Helppolukuinen kellotaulu on kaiken A ja O armeijassa. Intissä selviämiseen riittää, että tiedät kellonajan, jotta osaat olla valmiina tulevaan palvelukseen. Kännykästä ei voi katsoa kellonaikaa jokaisessa tilanteessa eikä varsinkaan palvelustehtävissä, joten sen varaan kellonajan tarkistamista ei kannata jättää. Kun hankit kellon, josta on kellonaika on helposti luettavissa, pysyt takuuvarmasti aikataulussa.

 

Hyvä kello inttiin

Intin kurkkusalaatit päällä on vaikea erottautua joukosta, mutta HAVU-kello ranteessa tuot jotain persoonallista omaan tyyliisi valitessasi sen digitaalisen kellon sijaan. Mikä parasta, kun ostat käytännöllisen ja kestävän HAVU-kellon, palvelee se sinua myös viikonloppuvapailla ja armeijasta kotiuduttua tyylikkäänä asusteena niin arjessa kuin juhlassa. Perinteiset inttirolexit tulevat yleensä vain keräämään pölyä pöytälaatikossa intin päätyttyä, sillä niitä on vaikea yhdistää siviilin pukeutumistyyliin.

 

Takaamme, että näillä vinkeillä löydät itsellesi hyvän kellon armeijaan. Tutustu HAVU-kelloihin lisää täältä.