Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Lahja valmistuvalle

Mietitkö mitä lahjaksi valmistuvalle, tai kenties etsit täydellistä ylioppilaslahjaa. Lahjaideoinnin helpottamiseksi kokosimme valmistujaislahjavinkit, jotta voit löytää mieleenpainuvan lahjan annettavaksi. Oli kyseessä sitten ammattiin valmistuva, korkeakoulututkinnon suorittanut tai ylioppilas - trendikäs puukello on ajaton ja arvostettu lahja, joka ilahduttaa vastavalmistunutta vuodesta toiseen. Puinen rannekello on valmistujaislahjana 2022 moderni klassikko.


Ikimuistoinen valmistujaislahja

Kesä lähestyy tuoden tullessaan liudan juhlakutsuja. Monelle kesän saapuminen tarkoittaa opintojen päättymistä, jolloin on aika ansaittujen valmistujaisjuhlien. Päivänsankaria on hyvä muistaa mieleenpainuvalla ja käytännöllisellä lahjalla - puinen rannekello on molempia. HAVU-kellot ovat puumateriaalinsa ansiosta sekä tyylikkäitä että istuvia. Puukellon upeat pintakuviot takaavat kantajalleen, että hänellä on ranteessaan täysin ainutlaatuinen yksilö, mikä muistuttaa aina lahjan antajastaan ja vahvistaa lahjan tunnearvoa.


Lahja nuorelle miehelle

“Onko tukka hyvin, näkyykö kello?” on lausahdus, jonka voi kuulla monen nuoren miehen suusta niin arjessa kuin juhlahumussa. Hyvännäköinen puukello täydentää asukokonaisuuden kuin asukokonaisuuden, ja sitä on ilo esitellä. HAVU-kelloissa on kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotka viimeistelevät asuyhdistelmän käyttömukavuudesta tinkimättä. Puinen rannekello on kevyt ja miellyttävä ihoa vasten: se ei hiosta kesähelteillä, eikä myöskään kylmetä lämpötilan painuessa pakkasen puolelle. Kuin puut metsässä myös puukellomme kestää ajan hammasta ajattoman designin ja kestävän materiaalinsa vuoksi. HAVU-kello valmistujaislahjana tulee miellyttämään omistajaansa hyvin pitkän ajan. 

 

Valmistujaislahja naiselle

Kellolahjaa valitessa naiselle on hyvä huomioida tulevan kellonomistajan ranteen paksuus. HAVU-kellojemme rannekkeen pituuden voi säätää jokaiselle sopivaksi, mutta kellotaulun koko vaihtelee kellomallin mukaan. Valitsemalla jonkin Unisex-malleistamme, voimme taata kellon sopivan ranteeseen kuin ranteeseen niin kokonsa kuin ulkomuotonsa puolesta. Unisex-kellomme, kuten kestosuosikkimme Hiili, ovat saatavilla 40mm millimetrin kellotaululla, minkä vuoksi ne sopivat jokaiselle miehelle ja naiselle. Tutustu Unisex-valikoimaamme täällä.


Mikäli olet ostamassa kelloa lahjaksi siromman ranteen omaavalle naiselle, HAVU:n naisten kellot ovat täydellinen valinta. Naisten valikoimasta löydät pienemmät, 36-38 millimetrin kellotaululla varustetut kellot, kuten Kirsikan tai Tuohen.

 

Anna persoonallinen lahja

Valmistuvalle sopivaa kelloa miettiessä on syytä pohtia millainen tyyli lahjan saajalla on. Valikoimastamme löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Minimalistiseen makuun meillä on hillittyjä malleja kuten naisten Tuohi tai miesten Noki. Katseenkääntävistä viimeistelyistä pitäville meillä on tarjota muun muassa naisten ruusunkultaisilla yksityiskohdilla varustettu Kirsikka sekä upea suomalaisen visakoivun kuvioima unisex-mallimme Aava

Valikoimamme kruununjalokivi, Suomen metsien inspiroima ja suomalaisesta koivupuusta valmistettu Korpi-automaattirannekello on erinomainen valinta kelloja keräävälle tai henkilölle, jolla on jo kaikkea. Lue lisää kelloistamme osto-oppaastamme sekä tuotesivuilta.

Voit halutessasi yhdistää lahjaasi rannekkeen HAVU:n laajasta ja laadukkaasta vaihtorannekevalikoimasta. Oli lahjansaajan lempiväri sitten upea ruusunkeltainen tai vaikkapa musta - vaihtorannekkeella saat kellosta juuri lahjan saajan näköisen! Lukuisten värivaihtoehtojen lisäksi voit valita rannekkeen materiaaliksi joko nahkan, metallin, tai tekstiilin. Voit lukea lisää vinkkejä sopivan rannekkeen valinnasta täältä.

 

Takaamme, että näillä vinkeillä saat annettua ikimuistoisen lahjan. Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme valitsemaan lahjansaajalle sopivan kellon tai rannekkeen.