Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Parhaat lahjaideat miehelle 2022

Mitä ostaa miehelle lahjaksi vuonna 2022? Tällä sivulla pyrimme vastaamaan kysymyksiisi, kun etsit sopivaa lahjaideaa puolisolle tai ystävälle.


Mitä miehelle lahjaksi?


Mietitkö usein, mikä voisi olla mieleinen lahja miehelle? Mitä lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Sukat tai avaimenperä ovat liian tylsiä lahjoja? Tiedämme tunteen.


Yleensä lahjavalinnasta onnistuneen tekee yksilöllisyys. Lahjan valinnassa kannattaa miettiä, kuinka hyvin tunnet lahjansaajan. Koetko, että valitsemasi lahja sopii lahjansaajan harrastuksiin, mielenkiinnon kohteisiin ja arvoihin?

Puinen rannekello on helppo ja takuuvarma lahjaidea, sillä puinen rannekello on aina yksilö. HAVU:n verkkokaupasta suosituimpia lahjoja on Korpi-automaattikello, jonka design tulee pohjoisesta, tarkemmin Oulusta. Korpi on suomalaisesta koivusta valmistettu kello. Suomalainen materiaalien alkuperä on monelle merkityksellinen tieto lahjansaajan näkökulmasta.


Mitä häälahjaksi miehelle?


Mietitkö, mitä ostaa miehelle hääpäivälahjaksi? Hääpäivä on ihmisen elämässä todella merkityksellinen päivä, jota mielellään muistelemme monta kertaa jälkikäteen. Häälahjan ostamiseen kannattaakin panostaa ja ostaa jotain merkityksellistä. Kello symboloi myös aikaa ja optimismia, joten mikä olisikaan osuvampi lahja kuin puinen rannekello.


Puinen rannekello sopii erityisen hyvin myös puuhääpäivän lahjaksi, eli viidennen hääpäivän lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea.


Mitä liikelahjaksi miehelle?


Mitä yrityslahjaksi? Yrityskulttuuriimme kuuluvat olennaisesti liikelahjat, joilla osoitetaan asiakkaalle tai yhteistyökumppanille tunnustusta hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Lahjan voi antaa myös pitkän yhteistyön päätteeksi, esimerkiksi eläkelahjaksi yhteistyökumppanin tai vaikkapa työkaverin eläköitymisen kunniaksi. Puinen rannekello sopii liikelahjaksi erityisen hyvin yksilöllisyytensä sekä käytettävyytensä ansiosta.


Minkälainen on onnistunut valmistujaislahja miehelle?


Valmistuminen on tärkeä virstanpylväs kenen tahansa uralla. Kun mietit onnistunutta valmistujaislahjaa, on hyvä ottaa huomioon tilanne, johon henkilö valmistuessaan astuu. Onko seuraavaksi edessä työnhaku tai muut uudet haasteet? Mikä olisi sellainen lahja, jonka voit antaa symbolina tästä tilanteesta? Kello valmistujaislahjana on vakiinnuttanut paikkansa onnistuneena ja mieleisenä valmistujaislahjana. Puinen, laadukkaalla mekaanisella koneistolla varustettu Korpi-automaattikello on loistava valinta lahjaksi.


Mitä ostan miehelle syntymäpäivälahjaksi?


Kun etsit lahjaa miehelle syntymäpäivälahjaksi, on hyvä miettiä, mitä kyseisessä iässä oleva mies mahdollisesti arvostaa. Arvostaako hän lahjansaajana tyyliä, laatua tai vaikkapa käytännöllisyyttä? Puukello yhtä aikaa tyylikäs, laadukas ja käytännöllinen lahja, mitä lahjansaaja parhaimmillaan käyttää päivittäin. Lahja tulee tässä tapauksessa muistuttamaan sinusta ja lämpimistä ajatuksistasi pitkään.