Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Puinen rannekello

Mikä on puinen rannekello?

Puinen rannekello on kello, joka on valmistettu aidosta puusta. Puu on materiaalina kevyt ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten - se ei kylmetä talvella eikä hiosta helteellä. Puisessa kellossa on useita etuja tavanomaisempiin kelloihin verrattuna. Kun kellon raaka-aineena käytetään puuta, luonto huolehtii siitä, että jokainen kello on yksilö, mikä tekee puisesta rannekellosta ainutlaatuisen.

Kuten saatoit jo arvata, kaikkia rannekellon osia ei voi valmistaa puusta. Me käytämme HAVU-kelloissamme ainoastaan laadukkaita raaka-aineita. Suosimme ruostumatonta terästä kellojen metalliosissa ja valitsemme kellojen sydämiksi aina ensiluokkaisimmat koneistot.

Puinen kello on nykyaikainen valinta. Se on tyylikäs, nuorekas ja näyttävä vaihtoehto perinteiselle kellolle.

 

Kenelle puinen rannekello sopii?


Puinen rannekello sopii ikään katsomatta sinulle, joka etsit tyylikästä asustetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Puukello on vakiinnuttanut asemansa niin pukukellona, kuin rennompana arkisena asusteena. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tumman puvun kanssa sopivan Harju - miesten rannekellon, joka on valmistettu suomalaisesta koivusta. Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin valikoimaamme.


Mihin tilaisuuksiin puinen rannekello sopii?


Puinen rannekello sopii täydellisesti arkeen ja juhlaan. HAVU-kello on kevyt, katseen kääntävä luottoasuste, joka tuo tyyliä ranteeseesi mökkireissulle, illanviettoon, toimistolle tai sukujuhliin. Puukello sopii myös häihin, syntymäpäiville, tai vaikkapa Linnan juhliin - ei ole tilannetta, jossa se olisi tyylimoka.

 

Puu materiaalina - vastuullinen valinta, kestävä kehitys huomioiden

 

Rakkaudesta luontoon haluamme toimia omalta osaltamme vastuullisesti. Luonnonmateriaalien käyttö asusteissa on kestävä valinta, mikä on yksi syy puisten kellojen kasvavaan trendiin. Me uskomme siihen, että juuri tällaisten päätösten avulla voimme säästää maapallon resursseja. Olemme ylpeänä mukana tekemässä parempaa huomista. Haluamme muistuttaa itseämme juuristamme - HAVU-kello ranteessa sinäkin voit olla osa luontoa.

 

Suomalaiset puulajit 


Kuusi, mänty ja koivu ovat yleisimpiä kotimaisia puulajeja. Vehreän maan lista senkun jatkuu - haapa, lehtikuusi, leppä, pihlaja ja kataja ovat myöskin laajalle levinneitä. Puulajien ulkonäkö ja ominaisuudet vaihtelevat, mikä mahdollistaa puun käytön materiaalina eri tarkoituksiin.

Kotimainen koivu toimii erityisen hyvin kellon raaka-aineena kovuutensa ja vaalean värityksensä ansiosta. Koivupuun mutaatiosta syntynyt muunnos, visakoivu, on myös suosittu valinta kellon valmistusmateriaaliksi, sillä sen pinnan kuvio on ainutlaatuinen.

 

Joko innostuit? Puisessa rannekellossa on kaikki, minkä koemme tärkeäksi sopivaa asustetta valitessa; sopiva istuvuus, erinomainen käyttömukavuus sekä tyylikäs design. Mikä parasta, puu kestää aikaa, joten HAVU-kellosi ilahduttaa sinua pitkään. Hyppää mukaan tarinaamme!