Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Urheilukello vs. perinteinen rannekello

Vuosisatojen ajan rannekellolla oli yksi tarkoitus – tarkan kellon ajan kertominen. 2000-luvulla urheilukellot ovat kuitenkin tuoneet kuluttajille mahdollisuuden saada ranteeseensa suuren määrän lisäominaisuuksia. Näistä hienouksista huolimatta, koemme perinteisten analogisten rannekellojen olevan vielä nykypäivänäkin kellojen aatelia. Miksi? Poimimme sinulle tärkeimmät esimerkit.

 

Perinteisestä rannekelloa ei tarvitse ladata

Urheilukelloissa on pitkään kestävä akku, mutta perinteistä kvartsikelloa tai automaattikelloa ei tarvitse ladata koskaan – niissä ei ole akkua. Mekaaniset kellot eivät pysähdy käytössä, eikä kvartsikellojenkaan paristoa tarvitse vaihtaa kuin noin 3-5 vuoden välein. Urheilukelloa ei tarvitse ladata jatkuvasti, mutta jos haluat unohtaa latailun kokonaan, on analoginen rannekello ylivertainen vaihtoehto.

 

Tyylikkyys ja ajattomuus

Tyylikäs analoginen rannekello on aina muodissa, ja hyvin huollettuna se toimii täydellisesti vuodesta toiseen säilyttäen arvonsa. Perinteisen rannekellojen koneistot ovat säilyttäneet toimintaperiaatteensa jo pitkän tovin – "älä korjaa sitä, mikä ei ole rikki."

Urheilukelloissa on hyvä tarkastaa, kuinka pitkään sitä tullaan tukemaan ohjelmistopäivityksillä, ettei siitä tule pian vanhaa teknologiaa. Vanha ohjelmisto voi johtaa yhteensopivuusongelmiin tulevaisuudessa ominaisuuksien ja sovelluksien kanssa.

 

HAVU-kello kädessä urheillessa

 
Tyylikäs ja ajaton design, erinomainen käyttömukavuus sekä täydellinen istuvuus. Tutustu kotimaiseen perheyritykseen ja HAVU -puisten rannekellojen tarinaan tästä linkistä.