Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Valmistujaislahja maisterille

Mitä lahjaksi maisteriksi valmistuneelle? Korkeakoulututkinnon suorittaminen on huikea saavutus, mikä vaatii arvoisensa lahjan. Puukello on muodikas ja haluttu valmistujaislahja maisterille alasta riippumatta. 

 

Lahja tuoreelle insinöörille, maisterille tai lääkärille

 

Korkeakoulusta valmistuneelle lahjaa miettiessä saatat tarvita hyviä vinkkejä täydellistä lahjan keksimiseksi. HAVU-kello on vertaansa vailla oleva lahja maisterille, sillä se on omaperäinen ja mieleenpainuva. Kiitos käyttämämme puumateriaalin, jokainen puukello on täysin uniikki yksilö, mikä tekee siitä trendikkään valinnan jokaiselle: Jopa henkilöille, joilla on ennestään jo kaikkea.

 

Design-lahja 

 

Yliopistosta valmistuneelle nuorelle on hyvä ostaa lahja, joka on ennen kaikkea saajalle hyödyllinen, mutta myös muodikas. Huolitellusti suunnitellut HAVU-kellot ovat korkeakoulutetulle loistava valinta, varsinkin design-tuotteista pitävälle. Kellojemme luonnon muovaamat pintakuviot miellyttävät silmää ajattoman oululaisen designin ansiosta. Kestävät ja tyylikkäät puukellot tuovat omistajalleen niin arjenluksusta kuin tyyliä juhlaan kuin juhlaan.

 

Työelämään sopiva rannekello

 

Opintotaipaleen tullessa päätökseen, voi valmistuneella olla edessä muutto töiden perässä uuteen kotiin. Todennäköisesti myös korkeakoulun suorittanut siirtyy ensimmäistä kertaa päivätyöhön, jolloin täytyy totutella työelämän hektisiin aikatauluihin. Puinen kello on paitsi tyylikäs, mutta myös käytännöllinen juuri tällaisiin hetkiin. HAVU-kello ranteessa olet aina tietoinen kellonajasta, sillä näyttävästä kellotaulusta on vaikea pitää silmiään erossa. Ilahduta sinä valmistunutta unohtumattomalla lahjalla antamalla vaikkapa upean Korpi - Unisex automaattikellomme.