Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Yrityslahja

Mies ja nainen HAVU-kello kädessä


Pohjoinen tunnelma taltioituna rannekelloon laadukkaiden raaka-aineiden ja suomalaisen suunnittelutyön yhteistuloksena. HAVU-puukellot on saanut inspiraationsa suomalaisten metsien sielunmaisemasta, rakkaudesta luontoon.


Kotimainen yrityslahja


Onko sinulla etsinnässä mieleenpainuva ja uniikki lahja työntekijällesi tai yhteistyökumppanillesi? Kotimaisen perheyrityksen HAVU Watchesin valikoimasta löydät persoonallisia puisia rannekelloja, joilla osoitat aidon kiitollisuuden työpanoksen tärkeydestä. Puisten rannekellojen laadukkaat materiaalit takaavat, että ne ilahduttavat lahjansaajaa vuodesta toiseen. HAVU-rannekellojen luonnon muovaamat ainutlaatuiset pintakuviot tekevät myös jokaisesta kellosta uniikin, mikä luo niistä pitkään muistettavan lahjan.

 

Lahja työntekijälle

Etsitkö lahjaa työntekijällesi kenties merkkipäivän, onnistuneen työprojektin tai läksiäisten johdosta. Oli merkkipäivä kuinka suuri tahansa, HAVU-kello on lahja, josta on käytännöllistä hyötyä ja iloa pitkäksi aikaa.

 

Lahjakortti yrityslahjana

Voit myös ilahduttaa työntekijääsi lahjakortilla, mikäli haluat varmistaa hänen saavan juuri mieluisensa HAVU-rannekellon. Havun verkkokaupan lahjakortti on oiva tapa muistaa lahjansaajaa, kun halutaan helppo mutta erottuva tapa kiittää työstä.

 

Ota yhteyttä

Jos haluat tietää lisää kelloistamme tai yrityslahjoista, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellään löytämään juuri teille sopivan lahjan, ja tarvittaessa voimme koota lahjasta teidän tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

Havu Watches Oy

info@havuwatches.com

044 983 0066