Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

HAVU isänpäivälahjaksi

Julkaistu 02 marraskuu 2021

HAVU isänpäivälahjaksi

 

Isänpäivä on saanut alkunsa 1900-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa. Vuonna 2019 marraskuun toinen sunnuntai julistettiin Suomessa viralliseksi liputuspäiväksi kaikkien isien kunniaksi. Tuona päivänä juhlimme omia arjen ritareitamme, isiä ja isoisiä muistaen heitä lämpimillä sanoilla, yhteisellä ajalla, sekä lahjoilla. Haluaisitko antaa isällesi lahjaksi jotain merkityksellistä, joka ilahduttaa häntä pitkään, ja joka muistuttaa häntä lahjan antajasta, eli sinusta päivittäin?

 

Puinen rannekello isälle

HAVU-rannekello on kestävä ja yksilöllinen lahja tyyliä ja laatua arvostavalle miehelle. Rannekello edustaa asusteiden kruununa käytännöllisyytensä lisäksi käsityöläisperinnettä ja klassisuutta. Puiset HAVU-kellot ovat pintakuvioltaan uniikkeja, aivan kuten rakkaat isämme ja isoisämmekin. Verkkokaupastamme löydät näyttävät miesten rannekellot, sekä upeat unisex-kellot, joiden joukosta löydät taatusti täydellisen lahjan maailman parhaalle isälle tai isoisälle.

Voit tilata lahjan myös kauempana asuvalle vanhemmalle tai isovanhemmalle. Toimitamme kellon 1-3 arkipäivän kuluessa suoraan valitsemaasi osoitteeseen ja paketoimme sen halutessasi lahjapaperiin maksutta. Mikäli haluat pakettiin henkilökohtaisen viestin, voit kirjoittaa tilauksen lisätietoihin lahjan saajan nimen ja toivomasi tekstin – me välitämme viestisi tilauksen mukana. Tilaathan lahjat viimeistään isänpäiväviikon tiistaina, jotta ne ehtivät varmasti hyvissä ajoin perille.

Arvostaisiko sinun isäsi kotimaisittain muotoiltua Korpi – automaattirannekelloa, joka on valmistettu suomalaisesta koivupuusta? Voit myös tilata ennakkoon suomalaisesta koivusta valmistetun Harjun, jonka toimitukset alkavat marraskuun aikana. Tai sopisiko hänelle joku muu klassinen mallimme, joiden näyttävät puulajit tulevat ympäri maailmaa? Valinnan vaikeuden iskiessä voit tutustua sivuiltamme löytyvään rannekellon osto-oppaaseen, sekä blogitekstiin 4 vinkkiä lahjan valintaan - puinen rannekello.

 

Voit laittaa meille koska tahansa viestiä sosiaalisen median kanaviimme, tai sähköpostiin info@havuwatches.com - autamme sinua mielellämme lahjan valinnassa.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille, ja oikein mukavaa tulevaa juhlapäivää kaikille isille!

- Havun tiimi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua