Ostoskori

Sulje

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Parhaat lahjaideat naiselle 2022

Mitä ostaa naiselle lahjaksi vuonna 2022? Tällä sivulla pyrimme auttamaan kattavasti ideoinnissa, kun etsit sopivaa lahjaa puolisolle tai vaikka ystävälle.

 

Mitä naiselle lahjaksi?

 

Mietitkö usein, mikä on hyvä lahja naiselle? Mitä naiselle voisi ostaa syntymäpäivänä, vuosipäivänä, tai muuten vain ilahdutuksen aikeissa? Kukat ovat kauniita ja herkut maistuvia, mutta vuodet toistavat toisiaan nopeasti, mikäli ideat loppuvat siihen - usko pois, me tiedämme tunteen. Mieluisimmat lahjat sisältävät usein jonkin merkityksen. Parhaimmillaan lahja muistuttaa yhdessä vietetyistä hetkistä ja ilahduttaa saajaansa pitkään.

 

Puinen rannekello on kaunis ja käytännöllinen lahja, joka on valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista. Rannekello sopii asusteena joka tilanteeseen - olipa edessä arkipäivä tai sukujuhlat. Puiset HAVU-kellot ovat eläväisen materiaalinsa ansiosta yksilöllisiä - kahta samanlaista kappaletta ei ole. Verkkokauppamme tyylikkäiden naisten rannekellojen, sekä upeiden unisex-kellojen joukosta löydät taatusti täydellisen lahjan vaimolle, tyttöystävälle, siskolle, äidille tai mummolle, joka arvostaa ajattomuutta ja klassisuutta.

 

Mitä huomenlahjaksi morsiamelle - tai hääpäivälahjaksi vaimolle? 

 

Mietitkö, mitä ostaa morsiamelle huomenlahjaksi? Huomenlahja on perinteiden mukaan häiden jälkeisenä aamuna annettava rakkauden lahja, muisto elämänne onnellisimmasta hetkestä. Huomenlahja on kaunis ele, joka varmasti jää mieleen.

Kello on suosittu huomenlahja. Puusta valmistettu HAVU-rannekello on pitkäikäinen lahja, joka muistuttaa saajaansa rakkaudesta lahjan antajaan päivittäin. Esimerkiksi naisten valikoimamme Kirsikka on korumaisen muotoilunsa ja ruusukullan väristen yksityiskohtiensa ansiosta kaunis ja ainutlaatuinen lahjaidea puolisollesi.

Hääpäivä on niitä elämän merkityksellisimpiä päiviä, johon palaamme muistoissamme uudelleen ja uudelleen. Perinteiden mukaan puolisoilla on tapana juhlistaa rakkauttaan hääpäivänään vuosittain. Puinen rannekello sopii erityisen hyvin hääpäivälahjaksi, sillä se symboloi aikaa ja optimismia.

 

Vinkki: Tiesitkö, että viidentenä hääpäivänä vietetään puuhääpäivää? Mikä olisikaan parempi lahja puuhääpäiväksi, kuin aidosta puusta valmistettu rannekello?

 

Mitä liikelahjaksi naiselle?

 

Mitä antaa yrityslahjaksi? Yrityskulttuurin mukaan liikelahjalla osoitetaan asiakkaalle tai yhteistyökumppanille tunnustusta hyvin sujuneesta projektista. Lahja on helppo tapa kiittää ja ilahduttaa liiketuttavaa. Lahjan voi antaa myös pitkän yhteistyön päätteeksi tai esimerkiksi työkaverin eläköitymisen kunniaksi.

Puinen rannekello on laadukas ja käytännöllinen liikelahja, joka pääsee takuulla käyttöön. Se tuo taatusti hymyn lahjan saajan huulille. HAVU-verkkokaupasta löydät kattavan määrän lahjavaihtoehtoja. Suosituin yrityslahja valikoimastamme on suomalaisesta koivupuusta valmistettu Korpi - unisex rannekello. Tyylikäs oululainen design ja kotimaan metsien antimista hyödynnetty puu välittävät lahjan saajalle arvokkuutta ja merkityksellisyyttä.

  

Lisää vinkkejä lahjan valintaan

 

Valinnan vaikeuden iskiessä voit tutustua sivuiltamme löytyvään rannekellon osto-oppaaseen, sekä blogitekstiin 4 vinkkiä lahjan valintaan - puinen rannekello. Voit myös laittaa meille koska tahansa viestiä sosiaalisen median kanaviimme, tai sähköpostiin info@havuwatches.com - autamme sinua mielellämme lahjan valinnassa.